nieuws

Corona-update

nieuws

Corona-update

Alle voorstellingen in CC Amstel t/m 6 april geannuleerd

Beste bezoekers,

Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt om alle voorstellingen in CC Amstel t/m 6 april af te gelasten als gevolg van de landelijke maatregelen omtrent de uitbraak van het Coronavirus. Ook CéCé Café is in deze periode gesloten.

Heb je tickets gekocht voor Een lied voor de maan van De Nationale Opera? Dan verwijs ik je graag naar hun website. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact op met kaartkopers.

Indien je tickets gekocht hebt voor een andere voorstelling in die periode dan nemen wij contact met je op.

Eerst zien dan geloven
Ook ons eigen project Eerst zien dan geloven kan niet doorgaan. We hebben hart en ziel in deze voorstellingen gestopt en we doen er alles aan om het op een ander moment dit jaar door te laten gaan. Daarover later meer.

Wat betreft productie en promotie was er al veel in gang gezet. Zo ook een postercampagne door Amsterdam-Zuid. Deze kosten zijn al gemaakt, daarom hebben wij ervoor gekozen om de campagne door te laten gaan. Misschien loop je er wel langs op weg naar de supermarkt, tijdens je social distance wandeling of kijk je erop uit vanaf je keukentafel. Maak er dan een foto/selfie van en mail deze naar julia@ccamstel.nl. Hopelijk kan het gezellige gele campagnebeeld je een beetje opvrolijken in deze gekke tijd.

Voor nu wensen wij je het beste en hopen we je later alsnog te mogen verwelkomen in CC Amstel.

Met vriendelijke groet,

Het CC Amstel-team