nieuws

Dans mee met CC Amstel en plan d-

Een ontdekkingstocht door het donker met magische momenten van licht

nieuws

Dans mee met CC Amstel en plan d-

Heb jij altijd al eens op een podium willen staan? Meld je dan nu aan voor de dansworkshops van CC Amstel en plan d-

plan d- en CC Amstel zoeken kinderen (8-12 jaar) voor een nieuwe dansvoorstelling

Heb je zin om mee te doen aan een professionele dansvoorstelling? CC Amstel en plan d- zoeken kinderen die de magie van licht en donker aandurven in Dagdonker XL.

Dagdonker is een dansvoorstelling met drie dansers die spelenderwijs de wereld van licht en donker verkennen. Deze is op donderdag 24 oktober te zien in CC Amstel. Naast deze reguliere dansvoorstelling starten CC Amstel en plan d- het project Dagdonker XL. In dit project gaan jullie twee keer meedoen met de drie dansers van Dagdonker! Je werkt samen met dansdocenten toe naar een rol in de voorstelling Dagdonker XL. De uitvoering hiervan is op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019.

Begin november 2019 start het project Dagdonker XL. Iedere week is er een workshop die bestaat uit een dansante opwarming, verschillende theatrale spellen, het aanleren van een choreografie en het onderzoeken van licht en donker. We leren choreografieën uit de voorstelling maar bedenken zelf ook nieuwe dingen. Je leert bijvoorbeeld een spannende vuurdans waar de vonken letterlijk vanaf vliegen.

Repetities zijn op donderdag 7, 14, 21 en 28 november en op donderdag 12 en 19 december van 16.00 tot 18.00 uur.
Op maandag 23 december is er een langere repetitiedag.
Bijdrage 10 euro voor het gehele traject.

Aanmelding en nadere informatie: Educatie plan d- Jill Bloemsma jill@plan-d.nl

Kom en doe met ons mee!