CC Amstel zoekt smaakverhalen

CC Amstel zoekt smaakverhalen

Gezocht: grappige, mooie, ontroerende of belangrijke herinneringen aan eten en/of recepten.

Een van de eerste projecten op de agenda van CC Amstel is Aan Tafel!, een theatraal diner waar niet de kwaliteit van het eten centraal staat, maar de grappige, mooie, ontroerende of belangrijke herinnering die daaraan vast zit.

Wij willen met zoveel mogelijk Amsterdammers in gesprek over de vraag: Hoe smaakt jouw thuis? Met de verzamelde informatie bouwen we een archief van smaakverhalen op. Onder het motto "Wie samen het brood breekt, breekt minder snel elkaars nek" maken we diverse eetculturen inzichtelijk en wisselen we deze uit. We delen de verhalen via de speciale Aan Tafel! website en via de Aan Tafel! theatervoorstelling.

Graag komen we bij jou in de keuken op visite om via jouw lievelingsrecept herinneringen op te halen. Wil jij jouw smaakverhaal met ons delen? Aanmelden kan bij Loulou Sjerps via mail of 020 671 24 17.

Heb je weleen goede smaakherinnering, maar wil je deze niet publiekelijk delen? Mail ons dan je herinnering (eventueel met recept). We kunnen de inspiratie goed gebruiken!

Tot ziens Aan Tafel!