Sponsoring

Bouw mee aan dit grenzeloze avontuur!

Word lid van de Club500!
Als je voor 500 euro een stoel sponsort, ben je onderdeel van het trotse netwerk stoelsponsoren en kun je rechtstreeks één van onze 8 projecten steunen. Bekijk de mogelijkheden op de stoelsponsorpagina

Sponsoring

Bouw mee aan dit grenzeloze avontuur!

Geef een bijdrage voor de podiumkunsten in de buurt. Samen brengen we de verbeelding aan de macht en voeden we het talent van morgen.

CC Amstel is het nieuwe cultureel clubhuis van Amsterdam. We noemen onszelf een podiumland. Wij zijn het kloppende culturele hart voor en van de buurt. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen mooie dingen maken, samen groeien en genieten van cultuur. 

Bouwen aan zo’n nieuwe plek, kunnen we niet alleen. Vandaar dat we mensen zoeken die met ons mee willen bouwen. Als we ons samen inzetten voor deze bijzondere plek, creëren we een geweldige kans om deze buurt nog levendiger en creatiever te maken. Voor iedereen. Makers, kinderen, ouders en jongeren.

Jouw donatie maakt echt een verschil

“Ik geloof, dat creativiteit mensen verrijkt en dat het ze meer mens maakt.” Mark Walraven, directeur. "CC Amstel is dichtbij en persoonlijk.  Je maakt het mogelijk dat volwassenen en kinderen een hele nieuwe wereld kunnen ervaren. Door kunst te kijken én mee te doen. Daarom is jouw steun wezenlijk."

De sponsormogelijkheden

Word superpromotor en activeer je netwerk
Geef diensten in natura en verminder onze uitgaven
Word stoelsponsor en lid van de Club500
Word sponsor van bijvoorbeeld de zaal of een campagne

Download de sponsormenukaart of mail ons via sponsoring@ccamstel.nl 

Een eenmalige donatie is ook meer dan welkom! Dat kan via NL83 INGB 0003 5786 02 t.n.v. Stichting CC Amstel. 

Wat krijg je ervoor terug?
We zetten jou als donateur in de spotlights, met naamsvermelding. Je krijgt vrijkaarten voor voorstellingen en uitnodigingen voor netwerkmomenten. Je maakt deel uit van een groep trotse sponsoren. 'Samen doen. Met een creatieve vonk.' Dat is ons motto.

Alle steun is welkom!

--- 
ANBI-status

CC Amstel heeft de ANBI-status. Dat betekent dat giften van de inkomstenbelasting aftrekbaar zijn. 
Hier geven wij inzicht in de doelstellingen, activiteiten en financiële gegevens van CC Amstel.

Download hier het jaarverslag van Ostade A'dam van 2017.