Eten + drinken bij

CéCé

Goed eten voor goed volk
Eten + drinken bij

CéCé

Goed eten voor goed volk

Van dinsdag t/m zaterdag geopend voor een hapje en een drankje.

CC Amstel opent haar eigen café-restaurant! CéCé is dagelijks (di t/m za) geopend voor koffie, borrel en lunch/diner. Daarnaast is het café-restaurant op zondag en/of maandag geopend indien er voorstellingen zijn.

De Hollandse/Amsterdamse keuken dient als uitgangspunt voor het restaurant. De producten die we gebruiken zijn voornamelijk lokaal en biologisch, voor de bereiding maken we gebruik van oude technieken zoals wecken, pickelen en inleggen.

Elke dag staan we op en scheppen we onze wijk opnieuw, met een lepel, in het theater. We bouwen aan de oersoep waar de verbeelding ontstaat, waar het sociale belangrijk wordt.

Reserveren
Een tafel reserveren kan door te bellen naar 06 365 165 93 of door te mailen naar eten@ccamstel.nl. Vergeet dan niet de datum, het tijdstip en het aantal personen te vermelden. Reserveringen voor dezelfde dag na 16.00u graag telefonisch doorgeven.

Openingstijden
CéCé is dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 9.30u.
Lunch kan vanaf 12.00u worden besteld en diner wordt tussen 18.00u en 22.00u geserveerd.

-----

Hier alvast een voorproefje van het menu:

LUNCH/BORREL

Brood met verschillende belegsoorten
- Crème van groene erwt met citroen en Parmezaanse kaas
- Paté van eend met vijgen
- Humus met hazelnoten
- Camembert met tomatenjam
- Boerenboter
- Rundvlees bitterbal 30 gram
- Wortel kroketje 40 gram
- Bitterbal van biet 30 gram
- Garnalen kroketjes 30 gram

Wortel/kokos soep

Voor de kleintjes
- Pindakaas
- Hagelslag
- Aardbeienjam

DINER

VOORGERECHT (v)
Hollandse aardappel, kwarteleitjes, hazelnoot, gerookte amandelen, gepikkelde courgette en een vinaigrette van mosterd en miso

HOOFDGERECHT
Parelhoen met geroosterde zwarte peen, pastinaak en een in specerijen gestoofd peertje

of

Cassoulet van herfstgroenten met kroketje van Reypenaer V.S.O.P (v)

Hoofdgerechten worden geserveerd met een stampotje van zoete aardappel, tijm, en kloosterkaas

DESSERT
Tulp van sinaasappel, chocolademousse, in steranijs gekonfijte worteltjes en een kletskop van amandel en sinaasappel