oproep

Helden van Zuid zoekt spelers + huiskamers

Bouman&Henkel zoeken spelers voor Helden van Zuid!

oproep

Helden van Zuid zoekt spelers + huiskamers

Lijkt het je leuk om een toneelstuk te maken? Meld je dan nu aan!

Theatervoorstelling Helden van Zuid | maart t/m juni 2019

Lijkt het je leuk om een toneelstuk te maken? Om je eigen verhalen in een theatervoorstelling te spelen? Voor het theaterproject Helden van Zuid zoeken Bouman&Henkel spelers!

We zoeken zowel nieuwkomers als 'gevestigde Amsterdammers' uit de wijken Amsterdam Zuid, De Pijp, Rivierenbuurt of Amsterdam Oost. (Je hoeft geen ervaring te hebben met toneelspelen.)

In de repetities werken we met het thema 'Helden'. Wie zijn jouw helden? Welke helden hebben we juist nu nodig? Waar ben je zelf heldhaftig in? We maken een theatervoorstelling die speelt in Amsterdamse woonkamers.

Repetities: maart tot en met mei 2019, elke vrijdagavond in CC Amstel
Voorstellingen: 15 voorstellingen in juni 2019, in verschillende woonkamers in Amsterdam
Aanmelden per email voor 15 februari

Meer informatie: www.boumanhenkel.nl | boumanhenkel@gmail.com

-----

Nieuwsgierige huiskamers gezocht!

De repeitites van Helden van Zuid zijn van start gegaan. Dit wordt een locatievoorstelling gespeeld door nieuwe en gevestigde bewoners uit Amsterdam Zuid. De voorstelling zal gaan over helden en heldhaftigheid in het groot en in het klein.

Nu zoeken wij nieuwsgierige woonkamers in de omgeving van Amsterdam Zuid om onze voorstelling te komen spelen! Heb jij een nieuwsgierige woonkamer in Amsterdam Zuid, De Pijp, Rivierenbuurt of Amsterdam Oost? Lijkt het je leuk om je vrienden, familie en buren uit te nodigen voor een huiskamervoorstelling in je eigen huis? Passen er ongeveer 15 à 20 mensen (eventueel lekker knus) in je woonkamer? Is je woonkamer op een vrijdag, zaterdag of zondag in juni 2019 een avond of middag hiervoor beschikbaar? Neem dan contact met ons op! Graag via: boumanhenkel@gmail.com

Concreet
Kosten: Na afloop van de voorstelling mag het publiek zelf bepalen wat zij de voorstelling waard vonden en naar eigen inzicht bijdragen.
Tijd: Middag of avond. In totaal hebben we 3 uur voor opbouwen, voorstelling en afbouw nodig. In de middag spelen we om 15.00u (opbouw vanaf 14.00u) en in de avond spelen we om 20.00u (opbouw vanaf 19.00u). De voorstelling duurt ongeveer een uur.
In overleg zijn we flexibel in de speeltijden.
Data: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond of zondagmiddag in de maand juni 2019.

We passen elke voorstelling aan op de woonkamer waar gespeeld wordt. Een grote verbouwing is dus niet nodig! Het enige wat we van de woonkamers vragen is genoeg zitplaatsen voor het publiek.

Helden van Zuid
Wie zijn jouw helden? Welke helden hebben we juist nu nodig? Waar ben je zelf heldhaftig in? Hoe kan het dat een keuze die veel moed van je vergt tegelijkertijd zo laf kan voelen? Is het ook moedig om niets te doen? Om stil te blijven staan?
Helden van Zuid is een intieme theatervoorstelling gemaakt met en gespeeld door nieuwkomers en meer gevestigde wijkbewoners uit Amsterdam Zuid. De eigen verhalen en ervaringen van de spelers vormen de basis voor de voorstelling. De focus van de theatervoorstelling ligt op de ontmoeting en verbinding van deze diverse wijkbewoners.