Over ons

Verhuur

Over ons

Verhuur

Ontdek onze nieuwe creatieve locatie met een prachtige theaterzaal en een multifunctionele studioruimte

Op zoek naar een locatie voor een voorstelling, montage of presentatie? In een centraal gelegen, bruisende stadswijk in de Amsterdamse Pijp? CC Amstel beschikt over diverse ruimtes voor culturele verhuur.

De combinatie van een gloednieuw pand in een levendige wijk en een theater vol inspirerende voorstellingen maakt ons tot een unieke locatie. Daarnaast is CC Amstel goed bereikbaar met de tram, metro en zelfs per boot vanaf de Amstel.

Wij beschikken over een ruime theaterzaal (154 stoelen), een multifunctionele studio en een sfeervol ingericht café-restaurant met buitenterras. De OBA huist in het gebouw met een bibliotheekzaal. Onder speciale voorwaarden is het zelfs mogelijk om het héle gebouw exclusief voor je gezelschap te huren.

Theaterzaal
Onze zeer moderne theaterzaal heeft een kleurrijke tribune met 154 luxe stoelen en is uit te breiden tot ca. 200 plekken. De vloer heeft een oppervlak van 9 d x 10 b. Bij een ingeschoven tribune is dit 13 d. De zaal is technisch volledig geoutilleerd met oa. LED-licht en digitaal geluid en daarom zeer geschikt voor al je licht- en geluidwensen. Naast de zaal zijn er backstageruimtes en kleedkamers en er is een inpandig loading dock.

Studio
De studio bevindt zich een verdieping lager en is bereikbaar per trap en lift. Het is een geluidsdichte en multifunctionele ruimte van 12 l x 8 b x 3,5 h. Een zwevende houten vloer, donkerblauwe gordijnen rondom, een basis licht- en geluidgrid en de mogelijkheid een losse tribune met 45 stoelen in te bouwen, maken deze ruimte zeer geschikt voor diverse kleine bijeenkomsten (max. 50 personen). Naast de studio is er ruimte in de hal voor een mobiele bar.

Dagdelen
Onze tarieven zijn gebaseerd op vaste dagdelen zodat wij naast verhuur overdag ook in de avond een reguliere publieksvoorstelling kunnen bieden. Heb je specifieke wensen? Dan bieden we maatwerktijden met aanvullende uurtarieven. Vraag ernaar bij onze afdeling verhuur.

Ochtend 10.00 tot 13.00 uur
Middag 13.00 tot 17.00 uur
Avond 18.00 tot 22.00 uur

Klik hier voor uitgebreide informatie over de technische faciliteiten.

Contact
Vragen? Neem contact met ons op via verhuur@ccamstel.nl