Jongeren

Go!Go!Go! Festival

CC Amstel i.s.m. Poldertheater
    • CC Amstel projecten
    • festival
    • highlight
  • Regulier: € 10.00
    CJP / Stadspas / Student / 65+ / Tm 20 jaar: € 7.50
  • Zaal
Jongeren

Go!Go!Go! Festival

CC Amstel i.s.m. Poldertheater

Een festival vol jong Amsterdams talent.

Go!Go!Go! Festival in CC Amstel i.s.m. Poldertheater is een driedaags festival vol jong Amsterdams talent. Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 april 2019.

Jong en nieuw publiek kan drie dagen lang kennismaken met verrassend en vernieuwend theater, muziek en poëzie, dans en film. Op de laatste festivaldag reikt een speciale jongerenjury in diverse categorieën de Go!Go!Go! Awards uit.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar op zaterdag 13 april 19.30u is Orlando van Poldertheater te zien!

Zolang een vrouw aan een man denkt, vindt niemand het erg dat ze denkt.

Virginia Woolf wordt gezien als een van de briljantste persoonlijkheden van de twintigste eeuw. Ze leefde van 1881 tot ze zelfmoord pleegde in 1941. In 1928 schreef ze Orlando, een gepassioneerde en feministische roman over de aantrekkelijke jongeman Orlando. Van de ene op de andere dag verandert hij in de al even aantrekkelijke vrouw Orlando. Zij gaat verder met leven waar hij gebleven was. Het boek draait om mannen en vrouwen, hun omgangsvormen en machtsverhoudingen.

Met negen jonge spelers heeft Poldertheater dit materiaal vernieuwd. Hoe gedraagt een man zich? En een vrouw? En wat als je je geen van beide of juist allebei voelt? Orlando is een pleidooi voor de vrijheid om te zijn wie je wil.

Spel: Kedves van den Berg, Caesár van Daal, Rosa Meulenbeld, Dayo Oshigbosin, Zippora Peters, Niek Putman, Meike te Stroete, Gino Wientjes, Stef Zeilstra
Tekst: Poldertheater naar Virginia Woolf
Regie: Janwillem Slort, Lizzy Hennequin, Sheila Bosman
Film, vormgeving, kostuums: Udo Thijssen
Choreografie: Christle Tjon A Man
Geluidsontwerp: Mark Bergwerff
Lichtontwerp: Maarten Verheggen
Educatie: Kiki Jaski, Yahmani Blackman, Sheila Bosman, Lizzy Hennequin, Guillano Herdigein, Esmee de Jong, Amro Kasr, Rianne Meboer, Reinier Noordzij, Rosa Peters
Productie, publiciteit: Annemarie de Gee
Flyerontwerp: Meeusontwerpt
Boekhouding: Artlupa
Artistieke leiding: Janwillem Slort
Zakelijke leiding: MaartenJan Hoekstra
Met dank aan: Oumnia Essalhi, Erris van Ginkel, Loïs Hana, Agnes Osabutey Kabutey, Victor Mentink
Poldertheater ontvangt structurele subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 van de Gemeente Amsterdam

-----
Host: Alkan Çöklü

Website CC Amstel
Website Poldertheater
Facebook Go!Go!Go!
Instagram Go!Go!Go!

Go!Go!Go! Friday wordt vier keer per jaar georganiseerd door en in CC Amstel in samenwerking met Poldertheater. Aan het eind van het seizoen vindt het driedaagse Go!Go!Go! Jongerentheaterfestival plaats.