Dans

Stay (Up) Date & Urban Castaway

Dance Company The Kitchen
    • lnp
    • sub club
    • we are public

Zijn we in deze tijd te veel bezig met wat anderen van ons denken?

Dans

Stay (Up) Date & Urban Castaway

Dance Company The Kitchen

Double bill van dansvoorstellingen over liefde in een technologiedoordrenkte maatschappij en over de huidige prestatiegerichte generatie

The Kitchen is het gezelschap van choreograaf Jamie de Groot. Hij maakt filmachtige, dynamische en ritmisch sterke dansvoorstellingen met menselijke emoties onderbouwd door de juiste muzikale atmosfeer.

Stay (Up) Date
Hoe vergelijk je een 'echte' relatie tegenover een 'online' relatie? Tegenwoordig vindt de eerste ontmoeting van een nieuwe date steeds vaker online plaats. Kunnen wij dit nog wel als reëel zien? En bestaat er een perfecte partner?

Een voorstelling over liefde in een technologiedoordrenkte maatschappij.

Choreografie: Jamie de Groot
Dans: Debora Regoli, Mayke van Veldhuizen, Jamie de Groot
Muziek: Jamie de Groot (& mix van andere artiesten)

Urban Castaway
Zijn we in deze tijd te veel bezig met wat anderen van ons denken? Waarom is het in deze tijd zo moeilijk om bij je pure zelf te blijven?

Urban Castaway vertelt een verhaal van drie karakteristieke jongeren voor deze tijd. De karakters gaan de strijd aan met de 'game of life' zoals de prestatiegerichte generatie dat ondergaat. Maar kunnen ze het fysiek en mentaal aan zonder hun eigen identiteit te verliezen?

Stay (Up) Date & Urban Castaway is op vrijdag 21 juni opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Zorg er voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.

Choreografie:, muziek Jamie de Groot
Dans: Debora Regoli, Mayke van Veldhuizen, Jamie de Groot
Muziek: Jamie de Groot
Projectie: VJ Jayo Tony & VJ Shurly - Veejays.com

Duur: 70 min. (incl. pauze)

Website Dance Company The Kitchen
Facebook Dance Company The Kitchen