Jeugd

Theaterworkshop: Op avontuur (8-11 jaar | Verhalen in de Herfst)

De amsterdamse jeugdteJAterschool
    • festival
    • jeugd
Jeugd

Theaterworkshop: Op avontuur (8-11 jaar | Verhalen in de Herfst)

De amsterdamse jeugdteJAterschool

In deze theaterworkshop werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel.

Er is iets in je achtertuin geland. Waar gisteren nog het tuinhuis stond, staat nu een gigantisch metalen ding met draden en lampjes en een héél klein deurtje. Het ziet er uit als een machine, maar wat zou het doen? Je trekt je laarzen aan, grist je zaklamp van het nachtkastje en gaat op onderzoek uit. En voor je het weet zit je midden in een spannend avontuur.

In een theaterworkshop van twee uur werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel. Aan het einde van de workshop kan je aan het publiek laten zien wat je allemaal gedaan hebt.

De amsterdamse jeugdteJAterschool (AJTS) is een school waarop kinderen en jongeren zich kunnen oriënteren op het kunstvakonderwijs. De AJTS is een artistiek ambitieuze, professionele, multidisciplinaire jeugdtheaterschool waar individueel onderwijs gegeven wordt en waar ontwikkeling en nieuwsgierigheid centraal staan.

Duur: 120 min.

Website ajts
Facebook ajts

-----
Verhalen in de Herfst is hét jeugdfilm- en theaterfestival in De Pijp in samenwerking met Rialto, OBA en ajts. In de herfstvakantie is er van alles te beleven. Van mooie, grappige en spannende films tot betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.