Jeugd

Woest

SALLY Dansgezelschap Maastricht
    • festival
    • jeugd
    • 4+
    • familievoorstelling
“Dansen is spelen in deze voorstelling. En dat voelt prettig ongekunsteld, alsof dans de normaalste zaak van de wereld is.”
de Volkskrant
Jeugd

Woest

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Jeugdvoorstelling over onstuimige woedeaanvallen.

Een eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans

Stel je voor…
2 gebalde vuisten en 1 rode kop.
Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen.
Een enorme stilte…
En dan…

Woest is een voorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was…

“In je keer bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit… KWAAAAAAK… Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!”

Dans mee met de woest-workshop
Na de voorstelling organiseert SALLY een dansworkshop. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. Blijf na de voorstelling daarom nog even in de zaal en dans mee met Woest op het toneel. Deelname is gratis.

De pers over Sally
“Dansen is spelen in deze voorstelling. En dat voelt prettig ongekunsteld, alsof dans de normaalste zaak van de wereld is.” – de Volkskrant

“Door de nadruk op universele herkenbare emoties raakt deze voorstelling jong en oud.” – Dansmagazine

Over het gezelschap
SALLY Dansgezelschap Maastricht staat garant voor virtuoze voorstellingen voor alle leeftijden. In de producties van Sally smelten hedendaagse dans en maatschappelijke thema’s samen in een dynamische en hartverwarmende danstaal. Abstractie en realisme komen samen in een unieke signatuur waarmee SALLY zich onderscheidt van andere dansgezelschappen.

Concept, choreografie: Stefan Ernst
Dansers: Patrizio Bucci, Amy Greene, Lea Giamattei, Luis R. Pedraza Cedrón, Pedro Ricardo Henry
Muziek: Wouter Gulikers
Decor: Janco van Barneveld
Kostuums: Ben van Buuren
Licht: Otto Eggersglüss
Campagnebeeld: Tycho Merijn
Scenefotografie: Jochem Jurgens

Duur: 45 min.

Website SALLY

-----
Sprookjes in de Krokus
is hét jeugdfilm- en theaterfestival in De Pijp in samenwerking met Rialto en OBA De Pijp. In de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven. Van mooie, grappige en spannende films tot betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.