Jeugd

Broemmm (2+ | Verhalen in de Herfst)

Ellen Smets Theater
    • festival
    • jeugd
Jeugd

Broemmm (2+ | Verhalen in de Herfst)

Ellen Smets Theater

Een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt.

Broemmm.... Broemmm
Broem wil zelf doen.
Broem wil zelf rijden. Dat kan ze, echt waar.
Kijk daar gaat ze al.
Ze vliegt door de bocht als een speer.
Broemmm Broemmm
Zie haar racen, heen en weer.
En dan weer langzaam... en weer snel
Zie je nu, ze kan het wel!
Met gierende banden, daar komt ze aan.
Broem Broemmmm... en pang.
Ai. Een lekke band, daar staat ze aan de kant.
Wat nu?
Daar is Baasje Deus om haar te helpen.
Timmer, schroef schroef, timmer, zaag.
Gelukkig, Broem is weer heel.
En Brrooeemmmm, daar gaat ze alweer...

Broemmm is een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt. Het zelf willen doen, tegen de draad in zijn, 'ja' roepen als er 'nee' wordt gezegd, 'nee' stampen als er 'ja' wordt verteld, maken de voorstelling voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar. Door het interactieve karakter van de voorstelling voelen de kinderen zich onmiddellijk betrokken en beleven ze samen met Broem en haar baasje Deus de spannendste avonturen.

Concept, uitvoering: Ellen Smets, Martijn van der Veen
Regie: Hans Thissen

Duur: 45 min.

Over Ellen Smets
Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor en fysieke humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines zoals dans, theater, clownerie en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater. Haar voorstellingen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Ellen Smets is ook te zien in de bekende voorstellingen Een, Twee, Drie, Slabberdewatski, Wie komt er in mijn huisje, Kiekieboem en Kip ik heb je.

Website Ellen Smets Theater

-----
Verhalen in de Herfst is hét jeugdfilm- en theaterfestival in De Pijp in samenwerking met Rialto, OBA en ajts. In de herfstvakantie is er van alles te beleven. Van mooie, grappige en spannende films tot betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.