Veiligheidsmaatregelen

Je bezoek aan CC Amstel

Veiligheidsmaatregelen

Je bezoek aan CC Amstel

CC Amstel opent de deuren vanaf 5 juni!

Vanaf zaterdag 5 juni mogen wij eindelijk weer de deuren openen van ons theater! Om je bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal maatregelen genomen. 

Hieronder staan onze antwoorden op veelgestelde vragen rondom geannuleerde voorstellingen, veiligheidsmaatregelen en het nieuwe seizoen. Ons aanbod is hier te vinden: https://ccamstel.nl/programma en wordt regelmatig aangevuld.

-----
Tickets kopen
Tickets zijn alleen via onze website te koop. Het is helaas nog niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen.

We verkopen solo-, duo- en familieplekken. Als je twee tickets tegelijk bestelt dan gaan wij ervan uit dat het één huishouden betreft. Zit je liever niet naast elkaar dan kun je twee losse bestellingen plaatsen.

Veiligheidsmaatregelen

  • Houd overal 1,5 meter afstand.
  • Bij de in- en uitgang en op diverse plekken in het gebouw staan desinfectiepompjes.
  • Houd je aan de aangegeven looproutes en volg aanwijzingen van theatermedewerkers op.
  • Alle ruimtes in het theater, tafels, stoelen etc. worden extra en tussen elke voorstelling schoongemaakt.

Je bezoek aan CC Amstel

  • Bij binnenkomst geldt een mondkapjesplicht (voor iedereen vanaf 13 jaar). Zodra je in onze theaterzaal zit, mag het mondkapje weer af.
  • Bij binnenkomst wordt gevraagd je gegevens in te vullen op een formulier. Deze worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd. We nemen alleen contact me je op als achteraf is gebleken dat iemand in het theater positief getest is.
  • Het theater is vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. We vragen je om op tijd, maar uiterlijk 10 minuten voor aanvang, aanwezig te zijn.
  • Er is helaas geen garderobe om gebruik van te maken. Jassen en tassen kunnen meegenomen worden de zaal in.
  • Een theatermedewerker geeft aan op welke plek(ken) je in de zaal kunt zitten. Er zijn solo-, duo- en familieplekken beschikbaar.
  • Eenmaal in de zaal is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de toiletten.

Gezondheidsklachten
Bij gezondheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, hoesten en/of verhoging) is het helaas niet mogelijk om het theater te bezoeken. Geef dit, uiterlijk 1 uur voor aanvang, aan de kassa door via 020 52 30 917 of stuur een mail naar barkassa@ccamstel.nl.

Afgelaste voorstellingen
Had je tickets gekocht voor een voorstelling die afgelast is? Dan heb je de afgelopen maanden bericht van ons ontvangen over de afhandeling hiervan. We doen ons best om zo veel mogelijk voorstellingen te verplaatsten naar het nieuwe seizoen, maar helaas lukt dat niet altijd.