nieuws

Eerste editie Aan de Orde!

nieuws

Eerste editie Aan de Orde!

De eerste editie van Aan de Orde in samenwerking met Combiwel was een groot succes. De avond stond in het teken van jonge mantelzorgers.

In het kader van de Week van de Jonge Mantelzorgers heeft Carmen Lamptey in samenwerking met Combiwel in slechts vijf weken tijd een voorstelling gemaakt over jonge mantelzorgers. De verhalen en ervaringen van de jongeren zelf vormden de basis voor de voorstelling. Middels theater maakten zij zichtbaar wat (jonge) mantelzorg precies inhoudt en hoe daar mee om te gaan. Tussen de scenes door kon het publiek input geven op de keuzes en handelingen die de spelers op het podium maakten. Het was een interactieve en leerzame avond, met na afloop nog een nagesprek met Anne van Markant, Centrum voor Mantelzorgers.

Aan de Orde is een nieuwe samenwerking tussen Combiwel en CC Amstel. Het is forumtheater voor en door jongeren. Dit keer stond mantelzorg centraal. In het seizoen 19/20 komen er weer nieuwe edities van Aan de Orde met thema's als loverboys, sexting en pesten.