FAQ's

Hieronder vind je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of een van onze social media kanalen.

Ons adres is:
Dora Tamanaplein 1
1074 JN Amsterdam

We zitten een beetje verstopt achter het Pestanahotel. Aan het eind van de Tolstraat, dichtbij de Amstel zit je goed.

We zijn te bereiken via info@ccamstel.nl.

Van maandag t/m zaterdag geldt er betaald parkeren van 9.00 tot 24.00 uur. Kosten: € 6,- per uur. Houd er rekening mee dat het veel tijd kost om een parkeerplaats te vinden. Voor meer informatie over parkeren, kijk op de website Parkeren in Stadsdeel Zuid.

CC Amstel beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Zo is er een lift naar de foyer, theaterzaal en de studio. Ook zijn er in de zaal speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor reserveringen voor deze plaatsen graag bellen op 020 52 30 917. Bij online gekochte tickets kunnen we deze plaatsen helaas niet garanderen.

Tickets worden alleen online verkocht via onze eigen website. Op voorstellingsavonden is de kassa geopend en maak je nog kans om een ticket aan de kassa te kunnen kopen. 

CC Amstel hanteert contactloos betalen. Het is alleen mogelijk om aan de kassa en in het café met PIN te betalen.

Voor online betalingen accepteren we ook creditcards (Visa en Mastercard) en de Podiumcadeaukaart.

Het is niet mogelijk om tickets te reserveren. Tickets voor voorstellingen zijn te koop via onze website én aan de kassa tijdens de openingstijden van het café (di t/m za van 11.00 tot 17.30 uur en op voorstellingsavonden)

Reserveringen voor kinderfeestjes en NSO's/kinderdagverblijven zijn wel mogelijk. Neem daarvoor contact op met 020 52 30 917 of mail naar info@ccamstel.nl.

De meeste voorstellingen zijn niet geplaceerd.
Indien een voorstelling wèl geplaceerd is, staan de rij- en stoelnummers vermeld op het e-ticket.

Restitutie van reeds gekochte tickets is helaas niet mogelijk.

De deuren gaan enkele minuten voor aanvang open. Na aanvang heb je helaas geen toegang meer tot de zaal omdat dit storend kan zijn voor spelers en bezoekers.

Het is niet mogelijk om drankjes mee de zaal in te nemen.

Bij de meeste voorstellingen is geen pauze. Indien er wél een pauze is, staat dit op de website en bij de kassa aangegeven.

Het café is geopend op voorstellingsavonden.

Het café is op voorstellingsdagen geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling voor een drankje en een snack. Wij serveren momenteel geen maaltijden.