FAQ's

Hieronder vind je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of een van onze social media kanalen.

We hebben verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om je bezoek aan CC Amstel zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Tickets kopen
Tickets zijn alleen via onze website te koop. Het is helaas nog niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen.

We verkopen solo-, duo- en familieplekken. Als je twee tickets tegelijk bestelt dan gaan wij ervan uit dat het één huishouden betreft. Zit je liever niet naast elkaar dan kun je twee losse bestellingen plaatsen.

Veiligheidsmaatregelen

  • Houd overal 1,5 meter afstand
  • Bij de in- en uitgang en op diverse plekken in het gebouw staan desinfectiepompjes
  • Houd je aan de aangegeven looproutes en volg aanwijzingen van theatermedewerkers op
  • Alle ruimtes in het theater, tafels, stoelen etc. worden extra en tussen elke voorstelling schoongemaakt

Je bezoek aan CC Amstel

  • Bij binnenkomst geldt een mondkapjesplicht (voor iedereen vanaf 13 jaar). Zodra je in onze theaterzaal zit, mag het mondkapje weer af.
  • Bij binnenkomst wordt gevraagd je gegevens in te vullen op een formulier. Deze worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd. We nemen alleen contact me je op als achteraf is gebleken dat iemand in het theater positief getest is.
  • Om drukte te voorkomen en publieksstromen goed te laten verlopen, vragen we je om ruim op tijd, maar uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling, aanwezig te zijn.
  • Er is helaas geen garderobe om gebruik van te maken. Jassen en tassen kunnen meegenomen worden de zaal in.
  • Een theatermedewerker geeft aan op welke plek(ken) je in de zaal kunt zitten. Er zijn solo-, duo- en familieplekken beschikbaar.
  • Eenmaal in de zaal is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de toiletten.

Gezondheidsklachten
Bij gezondheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, hoesten en/of verhoging) is het helaas niet mogelijk om het theater te bezoeken. Geef dit, uiterlijk 1 uur voor aanvang, aan de kassa door via 020 52 30 917 of stuur een mail naar barkassa@ccamstel.nl.

Afgelaste voorstellingen
Had je tickets gekocht voor een voorstelling die afgelast is? Dan heb je de afgelopen maanden bericht van ons ontvangen over de afhandeling hiervan. We doen ons best om zo veel mogelijk voorstellingen te verplaatsten naar het nieuwe seizoen, maar helaas lukt dat niet altijd.

Ons adres is:
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam

We zitten een beetje verstopt achter het Pestanahotel. Aan het eind van de Tolstraat, dichtbij de Amstel zit je goed.

We zijn te bereiken via 020 52 30 974 of info@ccamstel.nl.

Van maandag t/m zaterdag geldt er betaald parkeren van 9.00 tot 24.00 uur. Kosten: € 6,- per uur. Houd er rekening mee dat het veel tijd kost om een parkeerplaats te vinden. Voor meer informatie over parkeren, kijk op de website Parkeren in Stadsdeel Zuid.

CC Amstel beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Zo is er een lift naar de foyer, theaterzaal en de studio. Ook zijn er in de zaal speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor reserveringen voor deze plaatsen graag bellen op 020 52 30 917. Bij online gekochte tickets kunnen we deze plaatsen helaas niet garanderen.

In verband met coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen. Tickets zijn te koop via onze website. Er kan betaald worden met iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard) en de Podiumcadeaukaart.

Het is niet mogelijk om tickets te reserveren. Tickets voor voorstellingen zijn alleen via onze website te koop.

Reserveringen voor kinderfeestjes en NSO's/kinderdagverblijven zijn wel mogelijk. Neem daarvoor contact op met 020 52 30 917 of mail naar info@ccamstel.nl.

De meeste (muziek)theater- en dansvoorstellingen zijn geplaceerd. Dit geldt niet voor jeugd- en jongerenvoorstelling. Indien een voorstelling geplaceerd is, staan de rij- en stoelnummers vermeld op het e-ticket.

Restitutie van reeds gekochte tickets is helaas niet mogelijk.

De deuren gaan enkele minuten voor aanvang open. Na aanvang heb je helaas geen toegang meer tot de zaal omdat dit storend kan zijn voor spelers en bezoekers.

Het is niet mogelijk om drankjes mee de zaal in te nemen.

Bij verreweg de meeste voorstellingen is geen pauze. Indien er wél een pauze is, staat dit op de website en bij de kassa aangegeven.

Wegens de nieuwe veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus sluit het CéCé café vanaf 15 oktober weer tijdelijk haar deuren.

CC Amstel hanteert contactloos betalen. Het is alleen mogelijk om aan de kassa en in het café met PIN te betalen.

Voor online betalingen accepteren we ook creditcards (Visa en Mastercard) en de Podiumcadeaukaart.