Clubhuisproducties

Over Clubhuisproducties

Clubhuisproducties

Over Clubhuisproducties

Het productiehuis van CC Amstel

Elke dag staan we op en scheppen we onze wijk opnieuw, met een lepel, in het theater. We bouwen aan de oersoep waar de verbeelding ontstaat, waar het sociale belangrijk wordt. In CC Amstel mengen we podiumkunsten met vrienden en buren: het pluizig talent en het nagelscherpe, het bonk-splash-boem-talent en het pantoffeltalent.

In januari 2019 richtten wij Clubhuisproducties op: ons eigen productiehuis waar openheid, tolerantie en realisme als uitgangspunt dienen en waarin we samen met onze buurt- en stadgenoten bouwen aan een inclusieve maatschappij.

In de Clubhuisproducties ligt de focus op sociaal-artistiek werk, een discipline die binnen de theatersector aan een opmars bezig is en waarmee CC Amstel een unieke positie inneemt in het Amsterdamse veld. Vanuit de Clubhuisgedachte benadrukken we ons maatschappelijk engagement. We laten zien dat theater niet alleen maatschappelijk is, de maatschappij is ook theatraal. Ons Clubhuis komt tot uiting in onze projecten, huisstijl en werktenue.

Binnen de Clubhuisproducties betrekken we bewoners uit alle lagen van de grootstedelijke bevolking van Amsterdam - met bijzondere aandacht voor bewoners uit De Pijp en Rivierenbuurt - bij onze producerende en programmerende activiteiten.

Wil je meepraten, meedenken of meewerken aan (een van) de projecten in het Clubhuis? Neem contact op met onze publiekswerker Miriam.