Bezoek ons

Kassa- en ticketinfo

Bezoek ons

Kassa- en ticketinfo

Meer informatie over de (online) kaartverkoop.

Kaartverkoop
In verband met coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen.

Tickets zijn te koop via onze website. Er kan betaald worden met iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard) en de Podiumcadeaukaart. Reservering zonder betaling is op de website niet mogelijk. Online gekochte kaarten kunnen thuis uitgeprint worden of op een mobiel apparaat worden getoond aan de deur.

Voor vragen over de kaartverkoop graag mailen naar info@ccamstel.nl of bellen op 020 52 30 917.

Prijzen
Tenzij anders vermeld bij de voorstelling hanteren wij de volgende ticketprijzen:

Voorstellingen
Regulier € 18,50 
CJP / Student / Stadspas / 65+ € 16,50*

Jeugd
Jeugd t/m 17 jaar: € 9,50 
Jeugd t/m 17 jaar reductietarief Stadspas / CJP / NSO**: € 6,00
Volwassen € 11,00

* Reductie voor volwassenen op vertoon van een geldige CJP-pas, collegekaart, OV-studentenkaart, Stadspas of 65+ met legitimatie. Houd de kortingskaart bij het binnengaan van de zaal bij de hand.
** Reductie voor jeugd op vertoon van een geldige Stadspas en tevens voor NSO’s, kinderdagverblijven, crèches. Voor reserveringen voor NSO's/kinderdagverblijven graag mailen naar julia@ccamstel.nl

We Are Public
CC Amstel is onderdeel van We Are Public. Elke maand bieden wij een aantal voorstellingen aan op de We Are Public-website. Public-tickets zijn online te reserveren. Zorg er dan wel voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.
Voor Public-tickets wordt € 0,10 per ticket in rekening gebracht voor reserveringskosten.

Bezoekersinformatie
CC Amstel beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Zo is er een lift naar de foyer, theaterzaal en de studio. Ook zijn er in de zaal speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor reserveringen voor deze plaatsen graag bellen op T. 020 52 30 917. Bij online gekochte tickets kunnen we deze plaatsen helaas niet garanderen.

De meeste (muziek)theater- en dansvoorstellingen zijn geplaceerd. Dit geldt niet voor jeugd- en jongerenvoorstelling. Indien een voorstelling geplaceerd is, staan de rij- en stoelnummers vermeld op het e-ticket.

De deuren gaan enkele minuten voor aanvang open. Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk. Na aanvang geen toegang. Bij het omboeken van tickets wordt (ongeacht het aantal) € 3 in rekening gebracht.

Bij online gekochte tickets wordt er per transactie € 1 in rekening gebracht.

Op onze ticketverkoop hanteren wij het Lage btw-tarief van 9% (gewijzigd per 1 januari 2019).