Bezoek ons

Kassa- en ticketinfo

Bezoek ons

Kassa- en ticketinfo

Meer informatie over de (online) kaartverkoop.

Kaartverkoop


Tickets zijn te koop via onze website. Er kan betaald worden met iDEAL, creditcard (Visa en Mastercard) en de Podiumcadeaukaart. Reservering zonder betaling is op de website niet mogelijk. Online gekochte kaarten kunnen thuis geprint worden of op een mobiel apparaat worden getoond aan de deur.

Voor vragen over de kaartverkoop graag mailen naar info@ccamstel.nl of bellen op 020 52 30 974 op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 12:00 en 14:00. 

Prijzen
Tenzij anders vermeld bij de voorstelling hanteren wij de volgende ticketprijzen:

Voorstellingen
Regulier € 18,50 
CJP / Student / Stadspas / 65+ € 16,50*

Jeugd
Jeugd t/m 17 jaar: € 9,50 
Jeugd t/m 17 jaar reductietarief Stadspas / CJP / NSO**: € 6,00
Volwassen € 11,00

* Reductie voor volwassenen op vertoon van een geldige CJP-pas, collegekaart, OV-studentenkaart, Stadspas of 65+ met legitimatie. Houd de kortingskaart bij het binnengaan van de zaal bij de hand.
** Reductie voor jeugd op vertoon van een geldige Stadspas en tevens voor NSO’s, kinderdagverblijven, crèches. Voor reserveringen voor NSO's/kinderdagverblijven graag mailen naar info@ccamstel.nl

Stadspas
CC Amstel werkt samen met Stadspas. Bij de meeste voorstellingen bieden wij een standaard reductieprijs aan voor Stadspashouders. Een paar keer per jaar hebben we een extra Stadspasactie, waarbij we tickets voor € 2,50 aanbieden voor alle Stadspashouders met een groene stip. Via het Stadspas-label zie je welke voorstellingen meedoen met de actie. Tickets zijn aan de kassa te koop in combinatie met je Stadspasummer.

We Are Public
CC Amstel is onderdeel van We Are Public. Elke maand bieden wij een aantal voorstellingen aan op de We Are Public-website. Public-tickets zijn online te reserveren. Zorg er dan wel voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.

Bezoekersinformatie
CC Amstel beschikt over goede voorzieningen voor mindervalide bezoekers. Zo is er een lift naar de foyer, theaterzaal en de studio. Ook zijn er in de zaal speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor reserveringen voor deze plaatsen graag bellen op T. 020 52 30 917. Bij online gekochte tickets kunnen we deze plaatsen helaas niet garanderen.

De deuren gaan enkele minuten voor aanvang open. Restitutie van reeds gekochte tickets is niet mogelijk. Na aanvang geen toegang.

Op onze ticketverkoop hanteren wij het Lage btw-tarief van 9% (gewijzigd per 1 januari 2019).