Zakelijk

Techniek

Zakelijk

Techniek

Technische informatie over de theaterzaal en studio

Theaterzaal
De theaterzaal van CC Amstel is een nieuw gebouwd (2018) vlakkevloertheater voorzien van bruggen en een aantal trekken. Deze zaal is volledig ledlicht ingericht.

Voor de zaal hebben we een loadingdock waarin plaats is voor voertuigen tot 12 m. lang. Dit is geen parkeerplaats voor personenvoertuigen. In het loadingdock bevindt zich een liftplateau dat op hoogte van laadvloer vrachtwagen kan worden gezet.

Capaciteit
De tribune heeft 154 zitplaatsen met goede zichtlijnen.

Afmetingen
Van wand tot wand is de speelvloer 12 m. breed en 10 m. diep. Binnen de bruggen is het speelvlak 10 m. breed en 9,5 m. diep. Hoogte van de zaal is 7 meter. Hoogte onder de bruggen is 5 meter.

Downloads
- plattegrond theaterzaal
- technische specs theaterzaal
- tech specs English
- lichtplan
- CC Amstel dwg
- CC Amstel dxf

Studio
CC Amstel heeft een volledig technisch geoutilleerde studio met een warme uitstraling die geschikt is voor presentaties, trainingen, repetities voor dans, muziek en theater of kleinschalige montage van voorstellingen. Naast de studioruimte bevindt zich een enkelvoudige wc en een keukenblokje.

Afmetingen en capaciteit
De studio heeft een vloeroppervlak van 12 x 7,5 meter. Het is mogelijk met podiumdelen een tribune te maken met extra rijen stoelen voor een maximum van 45 zitplaatsen. Speelvloer is dan ca. 6 m. diep. Plattegrond te vinden in aparte pdf.

Downloads
- plattegrond studio
- technische specs studio

Download hieronder de algemene technische documenten, waaronder onze huisregels en het contactformulier.
1. Contactformulier en checklist techniek CC Amstel
2. Handleiding PRIE
3. PRIE
4. Evaluatieformulier
5. Huisregels techniek CC Amstel

Neem voor vragen contact op met Noud Nijssen, 1e inspiciënt, via noud@ccamstel.nl