Eten + drinken

Borrel en event

Eten + drinken

Borrel en event

Ontdek onze nieuwe creatieve locatie met een prachtige theaterzaal en een multifunctionele studioruimte

Op zoek naar een locatie voor een borrel, training, presentatie, personeelsfeest of congres? In een centraal gelegen, bruisende stadswijk in de Amsterdamse Pijp? CC Amstel beschikt over diverse ruimtes voor zowel zakelijke als privé-bijeenkomsten.

De combinatie van een gloednieuw pand in een levendige wijk en een theater vol inspirerende voorstellingen maakt ons tot een unieke locatie. Daarnaast is CC Amstel goed bereikbaar met de tram, metro en zelfs per boot vanaf de Amstel.

Wij beschikken over een ruime theaterzaal (154 stoelen), een multifunctionele studio en een sfeervol ingericht café-restaurant met buitenterras. De OBA huist in het gebouw met een bibliotheekzaal. Onder speciale voorwaarden is het zelfs mogelijk om het héle gebouw exclusief voor je gezelschap te huren.

Bij CC Amstel is je evenement in goede handen. Wij verzorgen diverse cateringarrangementen en op aanvraag is er van alles mogelijk. Uiteraard kun je het event combineren met een optreden of voorstelling uit ons grote artiestennetwerk. Heb je een omvangrijk of meerdaags programma? Dan bieden we met onze buren aanvullende ruimtes aan.

Offerte en contact
Download hier de verhuurfactsheet voor meer informatie. Voor vragen of een offerte kun je contact opnemen met de afdeling verhuur via verhuur@ccamstel.nl

Theaterzaal
Onze zeer moderne theaterzaal heeft een kleurrijke tribune met 154 luxe stoelen. De vloer heeft een oppervlak van 9 d x 10 b. De zaal is technisch volledig geoutilleerd met oa. LED-licht en digitaal geluid en daarom zeer geschikt voor al je licht- en geluidwensen. Naast de zaal zijn er backstageruimtes en kleedkamers en er is een inpandig loading dock.

Studio
De studio bevindt zich een verdieping lager en is bereikbaar per trap en lift. Het is een geluidsdichte en multifunctionele ruimte van 12 l x 8 b x 3,5 h. Een zwevende houten vloer, donkerblauwe gordijnen rondom, een basis licht- en geluidgrid en de mogelijkheid een losse tribune met 45 stoelen in te bouwen, maken deze ruimte zeer geschikt voor diverse kleine bijeenkomsten (max. 50 personen). Naast de studio is er ruimte in de hal voor een mobiele bar.

Dagdelen
Onze tarieven zijn gebaseerd op vaste dagdelen zodat wij naast verhuur overdag ook in de avond een reguliere publieksvoorstelling kunnen bieden. Heb je specifieke wensen? Dan bieden we maatwerktijden met aanvullende uurtarieven. Vraag ernaar bij onze afdeling verhuur.

Ochtend 09.00 tot 13.00 uur
Middag 13.00 tot 17.00 uur
Avond 18.00 tot 22.00 uur

Klik hier voor uitgebreide informatie over de technische faciliteiten.