nieuws

Feestelijke opening OBA CC Amstel

"een nieuwkomer in het Amsterdamse culturele wereldje, een broedplaats voor talent"

nieuws

Feestelijke opening OBA CC Amstel

Wethouder Kunst en Cultuur Touria Meliani en stadsdeelvoorzitter Sebastiaan Capel openen Cultureel Clubhuis Amstel

"CC Amstel is eindelijk open, ga kijken!", aldus stadsdeelvoorzitter Sebastiaan Capel. Onlangs opende hij, samen met wethouder Kunst en Cultuur Touria Meliani, theater en bibliotheek OBA CC Amstel.

De opening werd aan elkaar gepraat door buurtbewoner Souraya Kichouhi. Brassband Unidos was aanwezig om gezamenlijk af te tellen tot de officiële opening. Met deze kleurrijke en muzikale percussiegroep kon het feest meteen beginnen. Uiteraard waren er mooie toespraken, bloemen, bubbels en heerlijke hapjes van Chefs on Tour. Hoe dat er allemaal uitzag? Bekijk rechts het fotoverslag en het filmpje van brassband Unidos.

 

"CC Amstel is een nieuwkomer in het Amsterdamse culturele wereldje, een broedplaats voor talent. Een plek waar nieuwe verhalen van de stad vorm krijgen.” - Touria Meliani

Waar ligt onze kracht. We moeten elkaar gunnen en de ruimte geven waar we goed in zijn. En inhoudelijk willen we dat culturele clubhuis zijn, waar je in alle opzichten en facetten deel van kunt uitmaken.” - Inger Schmit, teamleider OBA

 

My Daily Shot of Culture was op de open dag aanwezig en schreef daar een blog over. En ook Sebastiaan Capel blogte over de opening.

Fotografie: Laura Bakker, Mauk Wijnands
Video: Ted Walraven