nieuws

Succesvol weekend Theater Na de Dam

nieuws

Succesvol weekend Theater Na de Dam

Drie uitverkochte voorstellingen in CC Amstel tijdens Theater Na de Dam

Een hele diepe buiging voor de jongeren van ons project Nu, dat wat er was, Theater Na de Dam en natuurlijk voor Isa van Dam en Femke Heskes.

In het weekend van 4 en 5 mei trotseerden zij kou, regen en wind voor onze jongerenvoorstelling i.s.m. PACT+. Geniet nog even na met deze prachtige foto's gemaakt door Kiriko Mechanicus.

Maar zij waren niet de enige die onderdeel uitmaakten van Theater Na de Dam in CC Amstel. Ook Theo d'Or winnares Karina Holla stond op het programma met de voorstelling Oorlogsvrouwen. Holla speelde, samen met zangers Rowan Kievits en Roman Brasser, voor een uitverkochte zaal. Op 4 mei om 21.00u hadden we maar liefst 200 mensen in huis verdeeld over twee uitverkochte voorstellingen.

Heb je Oorlogsvrouwen van Karina Holla gemist? Houd onze website in de gaten, want in het najaar komt deze voorstelling terug in CC Amstel.

Het weekend sloten we af met een Vrijheidsmaaltijd georganiseerd door het jongerencomité De Pijp. In ons café CéCé kwamen buurtbewoners samen om te eten en te debateren. De maaltijd werd omlijst door mooie optredens van het Diamantbuurt Autotonenkoor, Combiwel Junior kinderen en onze jongeren van Nu, dat wat er was.

Wij kijken terug op een prachtig en bijzonder weekend.