Circus

Facades

Tall Tales Company
    • circus
Circus

Facades

Tall Tales Company

Drie acrobaten houden zichzelf en het publiek een spiegel voor. Hoe zien anderen ons, en komt dat wel overeen met wie we zijn? 

 

In Facades houden drie acrobaten zichzelf en het publiek een spiegel voor. Hoe zien anderen ons, en komt dat wel overeen met wie we zijn?

Kunnen we onszelf zijn in de ogen van een ander?

Op het snijvlak van circus en (fysiek) theater dansen drie acrobaten met hun innerlijke demonen. Om zich te bevrijden van hun eigen kritische stem leggen ze zichzelf op de snijtafel. Wie ben je, wie vind je dat je moet zijn en hoe kijken anderen naar jou?

Naast luchtacrobatiek en acrobatische dans gebruikende performers twee zeldzame circus-disciplines: 'Icarian games' waarbij een acrobaat salto's maakt op de voeten van een partner en 'hair-hanging', waarbij iemand aan de haren wordt opgetakeld. Facades is een persoonlijk en hallucinerend spiegelpaleis.

 

Tall Tales Company
Tall Tales Company vertelt grote verhalen op een menselijke schaal. Over de impact die we hebben op de wereld, en op elkaar. Circus is hun taal. Een spannende taal, die emoties oproept en tot de verbeelding spreekt. Een taal die iedereen begrijpt, maar vrijwel niemand spreekt. Tall Tales Company creëren een 'circus of life'. 

Ook te bezoeken voor stadspashouders.