Theater

Helden van Zuid

Bouman&Henkel i.s.m. CC Amstel
    • actief burgerschap
    • podiumland
    • highlight
    • laatste kaarten
    • uitverkocht

Wie zijn jouw helden?

Theater

Helden van Zuid

Bouman&Henkel i.s.m. CC Amstel

Een theatervoorstelling door Amsterdamse Helden. Nu bij uw buren op de bank.

Let op! Voor Helden van Zuid is er geen online kaartverkoop. Tickets zijn beperkt beschikbaar en alleen te reserveren via julia@ccamstel.nl Zie het kopje Reserveren voor meer info.
Reserveren kan tot 3 uur voor aanvang van de voorstelling.

Soms vlieg ik terug in mijn gedachten. Maar alles is zo lang geleden. Je moet je leven nú leven. Wij hebben een kans gekregen. Mensen zijn niet zoals een punt in een zin, mensen zijn zoals een werkwoord. Dus wil ik niet stil zitten. Ik wil iets doen.

Farida, Gepke, Helena, Issam, JinLiang, Kholoud, Mehdi en Vibeke komen van over de hele wereld. Nu zijn ze buren van elkaar, in Amsterdam Zuid.

Zij zijn onze nieuwe Helden. Mantelzorgheld, taalheld, supermarktheld. Held van de klas of van de buurt. Soms excuusheld dan weer selfieheld. Ooit alles-achterlaten-en-opnieuw-beginnen-held, nu huis-tuin-en-keuken-held. Gevallen held of antiheld. Held op sokken of in pak. Held met twijfels en met targets. Helden van de stad. Alledaags én buitengewoon.

Helden van Zuid is een intieme theatervoorstelling van Bouman&Henkel die wordt gespeeld door wijkbewoners uit Amsterdam Zuid. De eigen verhalen en ervaringen van de spelers vormen de basis van de voorstelling.

Helden van Zuid is een ontmoeting met bewoners. De voorstellingen worden in juni 2019 gespeeld in nieuwsgierige Amsterdamse woonkamers. De slotvoorstelling op vrijdag 28 juni vindt plaats bij OBA CC Amstel.

Helden van Zuid is op zaterdag 8 juni 20.00u opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn te reserveren door te mailen naar julia@ccamstel.nl Vermeld daarbij je naam, datum van de voorstelling en om hoeveel tickets het gaat.

De volledige speellijst (de doorgestreepte data zijn al uitverkocht)
vrijdag 24 mei 20.00u - Maakplaats, CC Amstel (besloten try-out)
vrijdag 31 mei 20.00u - Studio, CC Amstel (besloten try-out)
zaterdag 1 juni 15.00u - bij Judith in Watergraafsmeer
zaterdag 1 juni 20.00u - bij Judith in Watergraafsmeer
zondag 2 juni 15.00u - bij Karin in de Rivierenbuurt
vrijdag 7 juni 20.00u - bij Joanne bij Oosterdok
zaterdag 8 juni 15.00u - bij Gijs in De Pijp
zaterdag 8 juni 20.00u - bij Gijs in De Pijp
vrijdag 14 juni 20.00u - bij Willem en Barbara in de Rivierenbuurt
zaterdag 15 juni 20.00u - bij Mieke bij Weteringschans
zondag 16 juni 15.00u - bij Julia in de Rivierenbuurt
zaterdag 22 juni 15.00u - bij Olaf in Buitenveldert
zaterdag 22 juni 20.00u - bij Elly in Oud-Zuid
donderdag 27 juni 20.00u - bij Loulou in De Pijp
vrijdag 28 juni 20.30u - bij OBA CC Amstel
zondag 30 juni 13.30u - bij Tuinpark Tuinwijck (deze voorstelling is onderdeel van de Open Tuinkunstdag; het is niet nodig om te reserveren)

Reserveren
- Tickets zijn beperkt beschikbaar. Wil je tickets reserveren voor één van bovenstaande data, stuur dan een mailtje naar julia@ccamstel.nl Vermeld daarbij je naam, datum van de voorstelling en om hoeveel tickets het gaat.
- Je ontvangt per mail een bevestiging met het adres en meer informatie over de voorstelling.
- Reserveren kan tot 3 uur voor aanvang van de voorstelling.
- Tickets zijn gratis te reserveren. Na afloop gaan we 'met de pet rond' en kun je naar eigen inzicht een bijdrage geven.
- Ben je slecht ter been? Sommige woonkamers zijn makkelijker te bereiken dan andere. Voor vragen neem contact met ons op via julia@ccamstel.nl

Credits
Concept, regie: Sara Bouman en Karianne Henkel
Spel: Farida el Yahyaoui, Gepke Andringa, Helena Oostveen, Issam Al Aswad, JinLiang Li, Kholoud Alhaffar, Mehdi Daliryan, Vibeke Ferrée
Productie: Chadiedja Buijs, CC Amstel
Coproductie: Bouman&Henkel, CC Amstel
Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Amsterdam Zuid, AFK, Fonds voor Cultuurparticipatie, The Buddy Film Project, In my Backyard, CC Amstel

Website Bouman&Henkel
Facebook Bouman&Henkel

-----
CC Amstel maakt en presenteert theater in samenspraak met haar directe omgeving. We spelen niet alleen in ons gloednieuwe gebouw, we gaan ook de wereld in met locatieproducties en communityprojecten. Na Aan Tafel! komt CC Amstel nu aan huis.
Bij OBA CC Amstel mengen we vrienden en buren met voorstellingen, workshops, lezingen, bibliotheek en eten.