Theater

Het Donker

Collectief Plankton- Sonja van Ojen
    • jeugd
    • 5+
  • Regulier: € 12.00
    Jeugd regulier: € 9.50
    Jeugd Stadspas / NSO: € 6.00
  • Zaal
Theater

Het Donker

Collectief Plankton- Sonja van Ojen

Het donker komt tot leven. Uit een schaduw, een doos, je broekzak of gewoon een donker hoekje van het podium. Het donker is mysterieus en heel erg eng!

Soms lig je in bed en moet je plassen, maar durf je niet naar de wc te lopen omdat er misschien wel een tijger onder je bed woont. Of je wilt snel een broek aandoen, maar dat kan niet omdat er een monster in je kledingkast zit. En wat als je graag wil leren zwemmen, maar het niet gaat omdat er een haai in het zwembad zit. (Of is het gewoon een rare schaduw?)

In Het Donker komt het donker tot leven; uit een schaduw, een doos, je broekzak of gewoon een donker hoekje van het podium. Het donker is mysterieus en heel erg eng! Of is het stiekem gewoon op een leuke manier spannend? En wat zou er allemaal in het donker verstopt zitten? Een krokodil of een bananensoes? Een hijskraan of een tandenborstel?

Theatermaker Sonja van Ojen neemt je mee op avontuur met een grappige, spannende en beeldende theatervoorstelling vol poppen, pop-ups, visuele trucs, live muziek en veel humor. Samen ga je op zoek naar donker en licht, naar bang zijn voor het onbekende en naar hoe je daarmee om kunt gaan.

 

credits: 

concept, decor, tekst Sonja van Ojen spel Romy Moons, Sonja van Ojen muziek Sanne Huijbregts eindregie Joeri Heegstra dramaturgie Pol Eggermont coaching Leonie Clement fotografie Lonneke van der Palen een productie van Plan Brabant, Festival Cement en Feikes Huis