Jeugd

PAK'M

BonteHond
    • festival
    • jeugd
    • language no problem
    • paspoortproof
    • 3+

"Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die)."

- Het Parool

Jeugd

PAK'M

BonteHond

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-geren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

Drie ogenschijnlijk "volwassen" presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan dertigduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Concept en regie: René Geerlings
Medemaker en soundtrack: Wim Conradi
Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Frankly Joe Maulany, Matthijs Mahler, Anna Keuning, Roos Hoogland, Joep Hendrikx, Michiel Blankwaardt, in wisselende samenstellingen
Dramaturgie: Judith Faas
Regie-assistentie: Annelies Appelhof
Decor: Tom de Meer, René Geerlings
Kostuum: Judith de Zwart
Kap en Grime: Tessa Hornstra
Productie: Judith Oostrom
Fotografie: Kamerich & Budwilowitz EYES2

Duur: 35 min.

Website BonteHond
Facebook BonteHond