Theater

Ruwe Diamant Festival

CC Amstel, Tempel & Cinetol
    • highlight
    • festival
Theater

Ruwe Diamant Festival

CC Amstel, Tempel & Cinetol

Ruwe Diamant Festival voor buurt en stad

CC Amstel, Tempel & Cinetol presenteren: Ruwe Diamant Festival

Een ruwe diamant is een ongepolijste edelsteen, een parel waarvan de schoonheid nog moet worden onthuld. Tijdens het Ruwe Diamant Festival wordt de veelzijdigheid en schoonheid van de Diamantbuurt, haar culturele organisaties en vooral het opkomend talent aan het licht gebracht. In de omgeving van de Tolstraat vult de buurt zich met muziek, theater, performance, markt en meer!

Het Ruwe Diamant Festival is een festival voor buurt en stad en werd opgezet door CC Amstel, Tempel en Cinetol in samenwerking met verschillende buurt organisaties en met steun van het Stadsdeel.

Programma
Cosmic Crooner
J.A.D.E
Boost Producties - Walking on Circus
House of Circus - Fitness
ROOSPEE - plastic healing hour
The Paper Ensemble
Mayar Alexan
Netti Nüganen

DiamantTent
met optredens van Stichting Stadstoneel, Zingen in Zuid, Sahand Sahebdivani, Rob Kietselaer, Guy Bangoura, Rashed Alshikh

Diamantmarkt
met stands van Hoppa!, Plan C, Fotogroep Ruwe Diamant, Soundtrackcity, Single Supermom, Combiwel, Buurtpodcast De Pijp, Dynamo, Heen&Weer, Vrijwilligerscentrale Zuid, Pak je kans!, Fonds voor Zuid, Theosofische bibliotheek, Tolkresj, Wijkcentrum De Pijp en Natuur&Milieuteam Zuid

Info
Datum | 18 juni 2022
Tijden | 14:00 - 22:00
Locaties | CC Amstel, Tempel, Cinetol en Tolplein
Entree | Gratis

Praktische informatie
We volgen de actuele coronamaatregelen van het RIVM, bekijk deze hier. Dit evenement is grotendeels rolstoeltoegankelijk.

Facebook-event
Instagram Cinetol
Instagram Tempel