Theater

Theater voor Keti Koti

CC Amstel i.s.m. Guillano Herdigein & Cheyenne Toney
  • clubhuisproductie
  • theater voor keti koti
  • amsterdam roots
  • locatievoorstelling
 • Gratis toegang met dialoog & diner: € 0.00
  Gratis toegang: € 0.00
 • Op locatie
Theater

Theater voor Keti Koti

CC Amstel i.s.m. Guillano Herdigein & Cheyenne Toney

Een muzikaal programma in het kader van Theater voor Keti Koti

Op 30 juni en 1 juli presenteren theaters en podia programma’s die verhalen vertellen over het koloniale en slavernijverleden van ons land. Theater voor Keti Koti stimuleert en bundelt deze voorstellingen en culturele activiteiten rond de nationale herdenking van de slavernij. 

In De Pijp gaan theatermaker Guillano Herdigein, zangeres Cheyenne Toney en CC Amstel in gesprek met een groep buurtbewoners over de betekenis van Keti Koti, over het koloniale en slavernijverleden. We praten over roots & identiteit en onderzoeken hoe het verleden doorwerkt in het nu.

De muzikale presentatie is op donderdag 30 juni te zien op het Cullinanplein voor CC Amstel. Na de middagvoorstelling is het mogelijk om aan te schuiven bij de dialoogtafels. Om 18.00 uur gaan we in kleine groepen met elkaar in dialoog over het koloniale en slavernijverleden én serveren we een heri heri maaltijd.

Programma
17.00-17.45 uur: muzikaal programma Theater voor Keti Koti in Zuid
18.00-20.00 uur: dialoogtafels met heri heri maaltijd
20.00-20.45 uur: muzikaal programma Theater voor Keti Koti in Zuid

Toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden is noodzakelijk om een voorstellingsticket & maaltijd te reserveren: klik op Tickets in de rechterkolom.

Duur: 40 min.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de landelijke manifestatie Theater voor Keti Koti. Samen met andere theaters en cultuurplekken in heel Nederland presenteren wij op 30 juni en 1 juli verhalen over het koloniale en slavernijverleden. Verhalen van onrecht en leed, en van trots en verzet. Meer informatie en een compleet overzicht van alle activiteiten vind je op www.theatervoorketikoti.nl.

Regie: Guillano Herdigein en Cheyenne Toney
Mede mogelijk gemaakt door: Dialoog in Actie, OBA, CC Amstel, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stadsdeel Zuid
Fotografie: Susana Martins

Website Theater voor Keti Koti
Instagram Theater voor Keti Koti
Instagram Guillano Herdigein
Instagram Cheyenne Toney