Jeugd

Theaterworkshop

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool
    • 8-11 jaar
    • festival
    • jeugd
  • Jeugd regulier: € 9.00
  • Zaal
Jeugd

Theaterworkshop

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool

In deze theaterworkshop werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel.

Op avontuur!

Aan de overkant, achter de hoge heg, staat een groot en statig huis.
Zolang ik leef heeft er nog nooit iemand in gewoond. Het is er altijd donker. De ramen zijn kapot en vuil, de gordijnen vies en vol gaten.
Op een avond stopt er een limousine voor de deur.
Er stapt een hele chique mevrouw uit met een gouden wandelstok en een rood koffertje.
Ik trek mijn laarzen aan, pak mijn zaklamp en sluip naar buiten…

In deze theaterworkshop van twee uur werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel. Je bedenkt samen hoe het verhaal afloopt, welke personages er in voor komen en hoe de scènes gespeeld moeten worden. Aan het einde van de workshop mag het publiek komen kijken naar het verhaal dat jullie samen gemaakt hebben.

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool (AJTS) is een school waarop kinderen en jongeren zich kunnen oriënteren op het kunstvakonderwijs. De AJTS is een artistiek ambitieuze, professionele, multidisciplinaire jeugdtheaterschool waar individueel onderwijs gegeven wordt en waar ontwikkeling en nieuwsgierigheid centraal staan.

Duur: 120 min.

Website ajts
Facebook ajts

-----
Sprookjes in de Krokus
is hét jeugdfilm- en theaterfestival in De Pijp in samenwerking met Rialto, OBA en ajts. In de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven. Van mooie, grappige en spannende films tot betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.