Jeugd

Theaterworkshop: Het Hotel

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool
    • 8-11 jaar
    • festival
    • jeugd
Jeugd

Theaterworkshop: Het Hotel

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool

In deze theaterworkshop werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel.

Het Hotel

Een liftboy, een gestreste directrice, een groep toeristen en een superster.
Allemaal horen zij bij Hotel de Horizon.
Een hotel dat service hoog in het vaandel heeft staan maar waar dingen altijd anders lopen dan van tevoren gedacht.
Koffers verdwijnen, er drijven gekke dingen in de soep en er worden verdachte pakketjes gevonden. En net nu de inspectie op de stoep staat!

In deze theaterworkshop van twee uur werkt je fantasie op volle toeren en speel je samen met de theaterdocent de sterren van de hemel. Je bedenkt samen hoe het verhaal afloopt, welke personages er in voor komen en hoe de scènes gespeeld moeten worden. Aan het einde van de twee uur mag het publiek komen kijken naar het verhaal dat jullie samen gemaakt hebben.

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool (AJTS) is een school waarop kinderen en jongeren zich kunnen oriënteren op het kunstvakonderwijs. De AJTS is een artistiek ambitieuze, professionele, multidisciplinaire jeugdtheaterschool waar individueel onderwijs gegeven wordt en waar ontwikkeling en nieuwsgierigheid centraal staan.

Duur: 120 min.

Website ajts
Facebook ajts

-----
Sprookjes in de Krokus
is hét jeugdfilm- en theaterfestival in De Pijp in samenwerking met Rialto, OBA en ajts. In de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven. Van mooie, grappige en spannende films tot betoverend theater en inspirerende workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar.