Dans

Tides

Joop Oonk/ Misiconi
  • Regulier: € 18.50
    CJP / Stadspas / Student / 65+ : € 16.50
  • Zaal
Dans

Tides

Joop Oonk/ Misiconi

Laat je zintuigen prikkelen en geef je over aan de dansers, die je vergezellen op een reis door je eigen binnenwereld.

TIDES is een installatie performance van Misiconi in samenwerking met en onder leiding van Joop Oonk, geïnspireerd door de schoonheid van natuur waarin dansers met en zonder een beperking je meevoeren naar een andere wereld.

Laat je zintuigen prikkelen en geef je over aan de dansers, die je vergezellen op een reis door je eigen binnenwereld. Alles stroomt en is constant in beweging, maar als je een moment neemt voor verstilling en verwondering gaat er een nieuwe wereld voor je open. Neem plaats in de installatie en laat je onderdompelen in deze theatrale ervaring, of kijk toe vanaf de tribune en laat je meevoeren door de sferische klanken live gespeeld door muzikant Soheil Shayesteh.

geef je over en laat je meevoeren
De installatie performance TIDES gaat over hoe we als mens overrompeld kunnen worden door schoonheid die groter is dan onszelf. Hoe staan wij als mens in contact met onze innerlijke zelf en de natuur om ons heen en welke emoties kan die verbinding met de natuur bij ons opwekken? 
 

TIDES wordt mede mogelijk gemaakt door BNG Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Maastricht, Nederlandse Dansdagen.
 

 

credits:

CHOREOGRAAF/ARTISTIEKE LEIDING Joop Oonk
DRAMATURG Floor Cremers
SCENOGRAFIE Floris Barnhoorn
KOSTUUM DESIGN Paul Boereboom
SOUND EN SOUNDDESIGN Soheil Shayesteh 
DANSERS Enya Straver, Sunai Elbers, Anastasia Jansen, Manouk Schrauwen, Susanne van der Staak, Jordy Ruhl 
FOTOGRAFIE Sjoerd Derine