Jongeren

Waarom de fEUck zou ik stemmen?

CC Amstel X OBA
Jongeren

Waarom de fEUck zou ik stemmen?

CC Amstel X OBA

PUBQUIZ. Hoe hangt de vlag erbij bij de 90’s en 00’s kids die in de EU wonen? Wat maakt ons boos of willen we anders zien? Waar stemmen we 6 juni op, of sterker nog: heeft het zin om te stemmen? Kortom, wat is de stemming van jong Europa?

Om antwoorden te vinden op deze vragen nodigen OBA x CC Amstel jullie uit voor de EU-pubquiz. We peilen de stemming in de zaal, testen jullie kennis, delen gekke opdrachten uit en gebruiken kunst om duidelijkheid te scheppen in het complexe statenverband dat de Europese Unie heet.

panel
Gelukkig krijgen we hier hulp bij van ons panel. Drie jonge Amsterdammers geven context bij de vraag, gaan het debat met elkaar aan en fungeren als jury. Welk team maakte het mooiste protestbord? En wie verzint de beste partijnaam? Dat bepaalt ons panel, bestaande uit Europarlementariër Anna Koolstra, Damn Damy, bekend van Black Acid, Younes Daouri van platform Represent Jezelf en Diederick van den Ende van Greenpeace. 

De avond wordt gepresenteerd door Amine el Ans. 

teams
We spelen de quiz in teams, maar de teams worden ter plekke bepaald. Dus neem wat vrienden mee of kom lekker alleen. Inloop is vanaf 19:30 en om stipt 20 uur starten we met de eerste vraag.

Bestel nu je gratis tickets!

Neem (oude) shirts mee voor een gratis print van Kauwe.work

 

Samenwerkingspartners:

Reperesent Yourself

ARTHOOD Collective

Kauwe.work 

Beeld door Kauwe.work