nieuws

Cultureel Clubhuis Campagne

 

nieuws

Cultureel Clubhuis Campagne

Heb jij onze campagne al gezien in Amsterdam Zuid?

Vanaf donderdag 12 november hangen onze CC Amstel-posters in heel Amsterdam Zuid. Hoe leuk is dat! Misschien loop je er wel langs op weg naar de supermarkt of tijdens je social distance-wandeling. Wij zouden het heel leuk vinden als je die momenten vast wilt leggen. Maak een foto van of een selfie met de poster en mail die naar julia@ccamstel.nl.
Hopelijk kunnen deze vrolijke gele beelden je een beetje opvrolijken in deze gekke tijden.

Over CC Amstel
CC Amstel is een cultureel clubhuis in een diverse Amsterdamse buurt. Het is een plek voor jong en oud, beginnende en gevorderde theaterliefhebbers, vrienden en buren. Ons doel is om mooie, bijzondere en belangrijke verhalen van mensen uit de buurt en daarbuiten een podium te bieden. We willen bezoekers de ruimte geven om zich open te stellen en zo laten zien dat creativiteit verbindt.

Onze activiteiten bestaan uit twee takken. Aan de ene kant staat de theaterprogrammering, van jeugd- en jongerentheater tot dans en circus. Aan de andere kant staan de projecten van het eigen productiehuis Podiumland.

Podiumland
De afgelopen twee seizoenen zijn er al veel Podiumlandproducties vertoond. Van de reizende, interactieve eetvoorstelling Aan Tafel! tot de intieme theatervoorstelling Helden van Zuid, die in Amsterdamse huiskamers gespeeld werd. Actuele thema’s als nieuwkomers, gender en burgerinitiatieven komen aan bod. De gemene deler van Podiumlandprojecten is dat ze tot stand komen samen met buurt- en stadgenoten. We werken vanuit de overtuiging dat iedereen creatief is en dat kunst ván en vóór iedereen is.

Jeugdtheater
Jeugd neemt een belangrijke plek in bij CC Amstel. In de schoolvakanties organiseren wij jeugdfestivals samen met buurtgenoten OBA en filmhuis Rialto. Ook in de kerstvakantie staan er veel jeugdvoorstellingen op de planning. Dit jaar is dat de muzikale familievoorstelling Het Groene Meisje van MaxTak, over schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers én het warme winterverhaal De Sneeuwkoningin van Het Kleine Theater voor de kleintjes.

Bekijk hier onze hele programma en kom een keertje langs!