nieuws

Cultureel Clubhuis Campagne

 

nieuws

Cultureel Clubhuis Campagne

Heb jij onze campagne al gespot?

CC Amstel is een theater en cultureel clubhuis in de Amsterdamse Pijp. Onze activiteiten zijn tweeledig. Enerzijds is er de theaterprogrammering bestaande uit dans, circus, jeugd- en jongerenvoorstellingen. Anderzijds zijn er de sociaal-artistieke projecten en producties van het eigen productiehuis. Verhalen en onderwerpen van onze buurt- en stadsgenpten vormen het startpunt.

Highlights

-----
za 18 juni 2022 14.00-22.00u

Cinetol, Tempel & CC Amstel
Ruwe Diamant Festival
buurtfestival

Tijdens het Ruwe Diamant Festival wordt de veelzijdigheid en schoonheid van de Diamantbuurt, haar culturele organisaties en vooral het opkomend talent aan het licht gebracht. In de omgeving van de Tolstraat vult de buurt zich met muziek, theater, performance, markt en meer!

-----
do 30 juni 2022 17.00u + 20.00u
CC Amstel i.s.m. Guillano Herdigein & Cheyenne Toney
Theater voor Keti Koti
theater | clubhuisproductie

Een muzikaal programma over het koloniale en slavernijverleden van ons land. In De Pijp gaan theatermaker Guillano Herdigein, zangeres Cheyenne Toney en CC Amstel in gesprek met een groep buurtbewoners over de betekenis van Keti Koti. Na de middagvoorstelling is het mogelijk om aan te schuiven bij de dialoogtafels met heri heri maaltijd.

-----
vr 8 juli 2022 20.00u
CC Amstel & Rikkert van Huisstede
BECOMING: Glitter!
theater | clubhuisproductie

BECOMING is een fluïde bubbel vol diepgang. In deze vrijdagavondserie geven CC Amstel & Rikkert van Huisstede elke editie een ander queer perspectief op identiteit en seksualiteit. Laat je onderdompelen in intimiteit, feest, sensualiteit, dialoog, kunst en glitter! Bij BECOMING geldt: meer is beter, kwetsbaarheid is kracht, feest is diepgang én iedereen is queer!

Bekijk hier ons hele programma en kom een keertje langs!