Jeugd

Camouflage

Captain Sugar & the monkey puppets
  • 5+
  • familievoorstelling
  • festival
  • highlight
  • jeugd
  • language no problem

"Een voorstelling waar circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Een overweldigende vloed aan verrassende beelden en geen kans om je te vervelen"

Jeugd

Camouflage

Captain Sugar & the monkey puppets

Kleurrijke capriolen tjokvol humor en energie

Welke factoren bepalen wie we zijn en hoe we ons verhouden ten opzichte van vreemdelingen? In Camouflage gaat het internationale circuscollectief Captain Sugar & the Monkey Puppets op verrassende wijze op zoek naar antwoorden. Vier van de vijf artiesten kruipen in de huid van huisgenoten Blauw, Geel, Groen en Rood. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk. Totdat Wit hun leven binnenjongleert…

Wat zich ontvouwt is een voorstelling voor jong en oud waarin circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Met hoogwaardige circustechnieken, poëzie en heel veel humor creëren The Monkey Puppets een wonderlijke wereld boordevol energie, virtuositeit en spektakel. Kleurrijk en vol met verrassingen is deze spectaculaire voorstelling gemaakt voor alle kleine en grote mensen tussen 5 jaar en 105 jaar.

Makers:
Verticaal touw, acrobatiek: Eyrún Ævarsdóttir, IJsland
Hand to hand acrobatiek, Chinese paal, Haar- hangen: Friederike Kohring, Duitsland
Chinese paal, acrobatiek: Jóakim Kvaran, IJsland
Hoeden-manipulatie, acrobatiek: Michael Zandl, Oostenrijk
Hand to hand acrobatiek, jongleren, acrobatiek: Charlie Hession, Engeland

Regie advies: Andreas Denk, Arno Wouters
Techniek: Arjan Hendrickx
Productie: Circunstruction.nl

Duur: 55 min.

Website Captain Sugar
Facebook Captain Sugar