Jeugd

Rapunzel

Het Kleine Theater
  • festival
  • jeugd
  • 3+
  • familievoorstelling
  • paspoortproof
  • uitverkocht
Jeugd

Rapunzel

Het Kleine Theater

*De voorstelling van 11:00 uur is uitverkocht* Familievoorstelling over Rapunzel die al haar hele leven lang opgesloten zit in een toren.

Let op! De middagvoorstellingen van Het Kleine Theater hebben een nieuwe aanvangstijd van 13:00 uur.

Rapunzel is een meisje, een mooi maar eenzaam meisje. Ze zit al haar hele leven opgesloten in een hoge toren, helemaal alleen. De enige persoon die ze ziet is de heks, haar petemoei, die elke dag langs haar lange haar omhoog klautert. Rapunzel heeft geen idee dat er een wereld is buiten haar toren, een wereld vol van avonturen.

Tot ze op een dag een ontdekking doet: er zit een deurtje in de toren, ze kan gewoon naar buiten! Voetje voor voetje betreedt ze deze, voor haar onbekende wereld. Vanaf dat moment zal ze nooit meer eenzaam zijn.

Het Kleine Theater is het jeugdhuisgezelschap van CC Amstel. Anke Engels en Vimala Nijenhuis maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig...

Concept, spel: Anke Engels, Nina van Koppen, Vimala Nijenhuis
Eindregie: Mischa Ardon
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
Decor doeken: April Bergvik
Fotografie: Dorien Grötzinger

Duur: 40 min.

Website Het Kleine Theater