Dans

Urban Traditions

Movementalist
  • Regulier: € 18.50
    CJP / Stadspas / Student / 65+ : € 16.50
  • Zaal
Dans

Urban Traditions

Movementalist

Urban Traditions vervlecht dans, theater, muziek en kunstdisciplines met elkaar

Urban Traditions is een speelveld. Een ontmoetingsplek die dansers, muzikanten, lichtontwerpes, spoken word-artiesten, visuele kunstenaars, dj's en acteurs terug laat keren naar het tekenbord. Urban Traditions vervlecht dans, theater, muziek en kunstdisciplines met elkaar.

We laten de rauwheid, de bevlogenheid, en de zoektocht naar interactie zien en laten de compositie live ontstaan voor de ogen van het publiek. Een live instant compositie performance die ervoor zorgt dat de performers op het scherpst van de snede met elkaar de ontmoeting aangaan. De performers kunnen niet terugvallen op vastgelegde composities of storylines en omarmen het risico tot falen om zo tot nieuwe ontdekkingen te komen.

Duur: 90 min. (excl. pauze)

Vincent Verburg keert hiermee terug naar zijn eerste dans roots en brengt deze samen met zijn hededaagse dans. Samen vormt dit een mix die sprankelt, raakt, inspireert en verwondering teweeg brengt. Speciaal voor dit concept nodigt Vincent verschillende kunstenaars uit die hij kent van het verleden en heden. Een bijzondere samenstelling waarin het publiek wordt uitgedaagd en uitgenodigd om de visie op dans en theater te verbreden.

Website