Dans

Urban Traditions

Movementalist
Dans

Urban Traditions

Movementalist

Urban Traditions vervlecht dans, theater, muziek en kunstdisciplines met elkaar

Urban Traditions is een ontmoetingsplek die kunstenaars uit alle disciplines verwelkomt. Een speelveld waar kunstdisciplines met elkaar kunnen vervlechten en het publiek deelgenoot maakt van de rauwheid en bevlogenheid van het moment. De compositie ontstaat voor de ogen van het publiek. Een uniek dialoog.

Vincent Verburg, initiator Movementalist, keert terug naar zijn beginpunt: Straat Dans waar het gaat over ontmoeting en uitwisseling in het moment.

Elke keer met een unieke line up van kunstenaars uit verschillende disciplines op de vloer, die in het moment met elkaar componeren: sprankelend, verwonderend, inspirerend.

Line up: Vincent Verburg, Simone Giacomini, Robert van Hulzen, Nader Nafi, Melvin Fraenk, Chiara Monteverde, Katie Duck, Jonathan Nagel, Ellen Knops, Dayna Martinez Morales.

Duur: 90 min. (excl. pauze)

Vincent Verburg keert hiermee terug naar zijn eerste dans roots en brengt deze samen met zijn hededaagse dans. Samen vormt dit een mix die sprankelt, raakt, inspireert en verwondering teweeg brengt. Speciaal voor dit concept nodigt Vincent verschillende kunstenaars uit die hij kent van het verleden en heden. Een bijzondere samenstelling waarin het publiek wordt uitgedaagd en uitgenodigd om de visie op dans en theater te verbreden.

Website