Theater

Voorrondes AKF Sonneveldprijs 2022

Amsterdams Kleinkunst Festival
    • coronapas
Theater

Voorrondes AKF Sonneveldprijs 2022

Amsterdams Kleinkunst Festival

Ontdek de kleinkunstenaars van de toekomst!

Coronapas ✅
Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.
-----

De voorrondes van de AKF Sonneveldprijs, die in 2022 voor de 35e keer wordt uitgereikt, zijn inmiddels een begrip. Ruwe diamanten kun je al zien schitteren tijdens de drie voorrondes. Je ziet de eerste stappen van de talenten van de toekomst. In de eerste voorronde spelen de artiesten elk 10 minuten, in de tweede voorronde 20 minuten en in de derde voorronde presenteren zij hun programma van 30 minuten waarmee ze op tournee gaan. Ook volgen de deelnemers het Keep an Eye Masterclasses programma met masterclasses van gerenommeerde artiesten.

Het AKF richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie, spoken word en het theaterlied.  Wie en wat je gaat zien, is een verrassing!

Wie treden er in de voetsporen van eerdere finalisten zoals Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Daniëlle Schel, Glodi Lugungu, Rosa da Silva, Lotte Velvet en n00b?

Duur: 90 min.

Website