nieuws

Zing mee bij Het Zwanenmeer

Meng het ballet van Het Zwanenmeer met het sprookje De Wilde Zwanen, voeg een vleug Assepoester toe, en je hebt een leuk libretto voor een jeugdopera!

- VOLKSKRANT ★★★★

nieuws

Zing mee bij Het Zwanenmeer

Is het je droom om mee te zingen in een professionele voorstelling. Dit is je kans!

Holland Opera organiseert een zangworkshop voor hun voorstelling Zwanenmeer!

Participatie zangworkshop Zwanenmeer
Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud dan kun je je opgeven voor de workshop. Je krijgt de muziek van tevoren opgestuurd. Die moet je uit je hoofd leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je de opening meerstemmig mee samen met de twee hoofdrolspelers, hoe cool is dat?

Data workshop
Zaterdag 22 februari 15.00u – workshop start 13.30u
Zaterdag 22 februari 19.30u – workshop start 18.00u
Zondag 23 februari 11.00u – workshop start 9.30u

Deelname aan de zangworkshop kan alléén in combinatie met het bezoeken van de voorstelling Zwanenmeer. Een combi-ticket is via deze pagina te koop.

Bekijk hier alvast het voorbereidende materiaal voor de workshop.

Over de voorstelling
De Koning treurt om het verlies van zijn vrouw de Koningin. Op haar sterfbed heeft ze gezegd dat hij op zoek moet naar een nieuwe bijzonder Koningin. Maar hoe vind je een bijzondere Koningin en wanneer is iemand eigenlijk bijzonder? De Koning besluit een feest te organiseren.

Elize en Azalea trekken lootjes wie naar het feest mag. Elize wint, maar belooft vóór twaalf uur thuis te zijn.

Als Elize na het feest thuiskomt beweert haar zus Elize dat een boze heks hun zusjes heeft omgetoverd tot zwanen. Elize gaat wanhopig op zoek. Azalea vermomt zich intussen als oud vrouwtje en vertelt Elize dat die haar zusjes kan bevrijden door van brandnetels hemdjes voor hen te breien, maar ze mag geen woord spreken, ook niet tegen de Koning....

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Website Holland Opera
Facebook Holland Opera