Jeugd

De Geheime Club

BonteHond
    • 6+
    • jeugd
    • highlight
    • festival
    • coronapas

Wij ontkennen alles

Jeugd

De Geheime Club

BonteHond

Deze voorstelling is GEHEIM!

Coronapas ✅
Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.
-----

Laat jij je graag verrassen? Vind je het geweldig om met feestjes van te voren niet te weten wat je gaat doen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei?

Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is, en het kan vanalles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vier nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en zij het wel weten. Het zijn spelers, performers, zangers, rappers, hiphoppers, spoken word- en circusartiesten. Misschien heb je nog niet van hen gehoord, maar zij zijn meer dan klaar om zich voor te stellen.

Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd.

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

Duur: 60 min.

Concept & regie: Clubleden van de Geheime Club
Artistiek advies: Judith Faas
Dramaturgie: Victor Mentink
Artistieke begeleiding: Millie Lijbers
Rest van de credits: Geheim
Illustratie: Zwart Werk/Zindzi Witte
Scenefotografie: Kamerich & Budwilowitz

Website
Facebook
Instagram

BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Dit theater neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en we laten ons niet graag in een hokje plaatsen. Sinds de ‘geboorte’ in 2005 zijn we flink gegroeid. We spelen van Almere tot Bangalore, in schouwburgen en voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen we veel aan educatie. In alles wat we doen roepen we op om ruim en autonoom te denken. Blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond.