Jongeren

De geheimen van CC Amstel

Stichting Helden
    • 12+

Een interactieve reis met een zenuwslopende zoektocht door een wereld gedreven door kunstmatige intelligentie

Jongeren

De geheimen van CC Amstel

Stichting Helden

MidzomerMokum-programma in CC Amstel! Voor jongeren van 12 t/m 16 jaar

DIT PROGRAMMA IS GRATIS, MAAR RESERVEER VOOR TOEGANG EEN GRATIS TICKET IN DE RECHTERKOLOM

Maak een interactieve reis met een zenuwslopende zoektocht door een wereld gedreven door kunstmatige intelligentie.

Alles om ons heen wordt door technologie steeds slimmer: apps die je hartslag meten, slaapgedrag monitoren of stappen tellen zitten bijvoorbeeld standaard op je mobiel. Dit is heel handig, maar deze slimme technologie weet daardoor veel persoonlijke dingen over jou. Wat als straks alles in je leven wordt bepaald door de kennis en data van Google en Facebook? En hoe ziet een toekomst eruit waarin niet mensen maar robots en algoritmes de baas zijn?

In een voor ons onbekende wereld hier ver vandaan heef dat vertrouwen in technologie geleid tot de perfecte samenleving. Op deze plek maakt de Secret Society - een geheimzinnig genootschap - de dienst uit. Hun macht heeft ervoor gezorgd dat alles daar wordt bestuurd door kunstmatige intelligente, ook wel artificial intelligence genoemd, afgekort als AI. Hun robots en algoritmes hebben alle problemen opgelost die je je maar kunt bedenken. Daar bestaan dan ook geen pandemieën, hongersnood, klimaatrampen, of echtscheidingen.

De Secret Society wil graag hun technologie ook loslaten op onze aarde om zo onze planeet te redden. Maar is dat niet te mooi om waar te zijn? Doe mee en bied je hulp aan aan de Secret Society, en kom achter hun geheimen...

Concept: Charlie Duran
Makerscrew: Charlie Duran, Taam Maas en Tara Derksen

Duur: 90 min.

Website Helden
Facebook Helden