Jeugd

De Sneeuwkoningin

Het Kleine Theater
  • jeugd
  • 3+
  • familievoorstelling
  • coronapas
 • Volwassen: € 11.00
  Jeugd regulier: € 9.50
  Jeugd Stadspas / NSO: € 6.00
 • Zaal
Jeugd

De Sneeuwkoningin

Het Kleine Theater

Een muzikale voorstelling over liefde, warmte en kou

Coronapas ✅
Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.
-----

Twee meisjes vertellen een verhaal. Of nee, ze spelen het. Het is hun lievelingsverhaal, ze kennen het helemaal uit hun hoofd.  

Het gaat over twee vriendinnen; Kaja en Gerda. Op een dag is Kaja ineens verdwenen. De Sneeuwkoningin heeft haar meegenomen naar haar IJspaleis in het koude Noorden. Gerda gaat naar haar op zoek. Ze gaat een barre, avontuurlijke tocht tegemoet. Uiteindelijk vindt ze haar, maar Kaja herkent haar niet meer...

Haar hart is bevroren. Gerda is de enige die haar hart weer kan ontdooien. Hopelijk is ze niet te laat.

Een muzikale voorstelling over liefde. Over warmte en kou. Over een vriendschap die alles overwint. Een warm winterverhaal.

Duur: 45 min.

Concept en spel: Anke Engels, Nina van Koppen, Vimala Nijenhuis
Eindregie: Vincent Rietveld
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes

Website Het Kleine Theater

Het Kleine Theater is het jeugdgezelschap van Anke Engels en Vimala Nijenhuis. Zij maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig.