Dans

Doemsdee

Tappin-It Collective
    • dans
    • language no problem
Dans

Doemsdee

Tappin-It Collective

Een explosieve voorstelling doordrenkt met tap, mime en percussie.

Tappin-It Collective was met een korte versie van deze voorstelling winnaar van Fringe Festival in Delft.

In DOEMSDEE danst Tappin-It Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. We vernietigen onze perfect home (in de woorden van David Attenborough) en toch willen we het eeuwige leven leiden.

We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en tot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk.

Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling à la Tappin-It Collective, doordrenkt met tap, mime en percussie. Want deze keer overstijgen ze zichzelf: meer moves, meer performers, meer decor, meer té grote thema’s, meer ondoorgrondelijk taferelen, meer meer!

Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoenen met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. Als het einde maar spectaculair is. 

Tappin-It Collective is een danstheatergezelschap dat eigenzinnige multidisciplinaire voorstellingen maakt, doordrenkt van moderne tapdance, mime en muziek.