Muziek(theater)

folk / pop / poetry

Popartsong Duo
    • externe kaartverkoop
    • grachtenfestival
    • festival

Inheemse volksmelodieën, artpopliederen en eclectische melodieën

Muziek(theater)

folk / pop / poetry

Popartsong Duo

Het Grachtenfestival presenteert Opus Novum in CC Amstel, een nieuwe serie waarin oud en nieuw werk van Nederlandse bodem centraal staat

Let op! De kaartverkoop gaat via de website van het Grachtenfestival.

Popartsong duo presenteert: folk / pop / poetry

Mezzosopraan Adanya Dunn en pianist Seán Morgan-Rooney presenteren een programma hedendaagse zang bestaand uit inheemse volksmelodieën, artpopliederen en eclectische melodieën. Het concert bevat eigen originele composities van het duo, naast werken van andere in Nederland gevestigde componisten, met arrangementen van Ierse melodieën, bewerkingen van enkele van Björks meest innovatieve liedjes en hedendaagse interpretaties van het eeuwenoude formaat van kunstliederen en poëzie.

Duur: 50 min.

Website Popartsong Duo

-----
Het concert van het Popartsong Duo is onderdeel van Opus Novum, een nieuwe serie waarin oud en nieuw werk van Nederlandse bodem centraal staat. De programmering bestaat uit vijf concerten van zowel klassieke als jazzmuziek. Met de serie Opus Novum geeft het Grachtenfestival niet alleen (nieuwe) Nederlandse muziek een centraal podium, maar geeft het musici en ensembles die zich willen verdiepen in dit muziekgenre een extra kans om een speciaal programma te presenteren.