Jeugd

Het Zigeunermeisje

Het Kleine Theater
    • afgelast

Muzikale familievoorstelling over het kleine zigeunermeisje

Jeugd

Het Zigeunermeisje

Het Kleine Theater

Muzikale familievoorstelling over het kleine zigeunermeisje

Update 13 januari:
Wegens de verlengde lockdown is de voorstelling helaas afgelast. Had je een kaartje? Dan krijg je zo snel mogelijk bericht over een nieuwe datum of de teruggave van je ticket.

Er zat een klein zigeunermeisje huilend op een steen, de hele dag alleen. Ze wil niet meer huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo'n verdrietig liedje? Zat ze maar in een vrolijker liedje, er zijn zoveel leuke liedjes! Plotseling verschijnt er iemand uit een ander liedje, in het hare. En nog een en nog een. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

Het Kleine Theater is het jeugdhuisgezelschap van CC Amstel. Anke Engels en Vimala Nijenhuis maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig...

Concept, spel: Vimala Nijenhuis, Anke Engels
Eindregie: Vincent Rietveld
Geluidsontwerp, fotografie: Richard Hakkenes

Duur: 40 min.

Website Het Kleine Theater