Jeugd

Ietje & Fietje, het vergeten liedje

Het Kleine Theater
    • 3+
    • familievoorstelling
    • jeugd
    • festival
    • coronapas

"Ietje, Fietje trek jullie baljurk aan, dan kunnen jullie samen naar het bal toegaan"

Jeugd

Ietje & Fietje, het vergeten liedje

Het Kleine Theater

Een muzikale kinderklucht vol humor en oudhollandse liedjes

Coronapas ✅
Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.
-----

Ietje en Fietje zijn twee oude vrouwtjes die samenwonen, waarschijnlijk al hun hele leven. Ze hebben niet veel nodig, want ze hebben elkaar en hun fantasie. Ze belanden constant in de meest grappige en onsamenhangende situaties waardoor ze zich nooit vervelen en eeuwig jong blijven.

Totdat de buitenwereld plots binnenvalt in de vorm van een brief:

Ietje, Fietje trek jullie baljurk aan, dan kunnen jullie samen naar het bal toegaan.” Dit veroorzaakt onrust en heisa in het huis van de vrouwtjes.

Ietje & Fietje is een muzikale kinderklucht vol humor en oud Hollandse liedjes.

Duur: 40 min.

Website Het Kleine Theater
Facebook Het Kleine Theater

Concept en spel: Anke Engels en Vimala Nijenhuis
Eindregie: Ria Marks
Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
Décor doeken: April Bergvik
Deze productie is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Janivo Stichting en de Covid Steun van het Fonds Podiumkunsten

Het Kleine Theater is het jeugdgezelschap van Anke Engels en Vimala Nijenhuis. Zij maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig.