Muziek(theater)

JAZZCAFÉ

Tappin-It Collective
    • Muziektheater
Muziek(theater)

JAZZCAFÉ

Tappin-It Collective

In een combinatie van tap, mime, live muziek, object-percussie, paaldans en rollerskating neemt Tappin-It Collective je mee in een wervelwind van fysieke muzikaliteit

Let op! Voer bij het inloggen om een kaartje te kopen voor voorstellingen bij CC Amstel handmatig je wachtwoord in, en niet via automatisch inloggen met een zogeheten 'passwordgenerator.'  

Alvast veel plezier bij de voorstelling!
Team CC Amstel. 

 

JAZZCAFÉ

In de swingende droom-realiteit van JAZZCAFÉ is the sky the limit en komen de muzikale gasten samen om de dagelijkse sleur van de rigide buitenwereld van zich af te schudden. Want waarom zou je elke dag hetzelfde doen als elke dag uniek kan zijn? 

Soms is het beter om niet te weten wat er gaat gebeuren en het onbekende met open armen tegemoet te gaan. Er wordt muziek gemaakt, gedanst, gegeten en gedronken. De bladmuziek wordt op het vuur gegooid en het script wordt in de blender gestopt. Ze gaan pianospelen met hun neus, drinken wijn uit een saxofoon, zingen liedjes achterstevoren en tapdansen op het plafond. Want: wie niet kan improviseren zal niet overleven. Nooit. 

In een combinatie van tap, mime, live muziek, object-percussie, paaldans en rollerskating neemt Tappin-It Collective je mee in een wervelwind van fysieke muzikaliteit in een voorstelling over vrijheid, over regels en hoe ze te breken. 

Regie: Michael Helmerhorst

Compositie: Guy Salamon, Doortje Peters & Robin Lie

Spel: Lorenzo Buffa, Collin van de Broek, Abriël Ferreira, Robin Lie, Doortje Peters en Sydney Plummer