Theater

Man Down

LostProject
    • highlight
    • dernière
    • afterparty
    • we are public
    • afgelast

“Het spel van de jongens is van een grote kracht, met vele herkenbare humor.” - Theaterkrant

Theater

Man Down

LostProject

Een confronterende voorstelling over de man, door de vrouw

Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn de mannen van LostProject het levend bewijs van.

In Man Down gaan de acteurs in een afgesloten ruimte het gevecht aan met hun emoties, tonen zij de kwetsbaarheid van de man, overwinnen zij hun angsten en stappen ze letterlijk en figuurlijk uit hun comfort zone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Man Down is een confronterende voorstelling over de man (door de vrouw) en gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van acht LostProject-mannen met op de regisseursstoel Priscilla Vaudelle. Priscilla’s nieuwsgierigheid naar de man werd getriggerd door de verschillende mannen in haar leven: haar opa, haar vader, haar broer, haar man en haar (toen) toekomstige zoon. Dit resulteerde in een eerlijk stuk waar zij en de acteurs samenwerken om een divers maar vooral een reëel beeld van de man te portretteren.

Man Down is op vrijdag 17 april opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Zorg er voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.

Over LostProject
LostProject maakt voorstellingen met een groep spelers die representatief staat voor de stad Amsterdam. Zij maken onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel voorstellingen over gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en nog veel meer. 

Regie: Priscilla Vaudelle
Spel: Tim van den Heuvel, Erwin Kiene, Guilermo Hamel, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Joshua Sabajo, Ryan Pinas, Arman Tarhan
Geproduceerd door Lost Project en Stichting Tolhuistuin

Duur: 90 min.

Website LostProject
Facebook LostProject