Jeugd

Roodkapje

Het Kleine Theater
    • jeugd
    • 3+
    • familievoorstelling

In augustus 2015 ontving Het Kleine Theater voor Het Zigeunermeisje het Gouden Ei, de Paradeprijs voor de beste kindervoorstelling.

Jeugd

Roodkapje

Het Kleine Theater

Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal voor de hele familie.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad.

Tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf. Had ze maar nooit een ander pad gekozen.

Het Kleine Theater is het jeugdhuisgezelschap van CC Amstel. Anke Engels en Vimala Nijenhuis maken op de meest ambachtelijke manier theater. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Verhalen, vaak sprookjes, waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste maar ook zeker niet saai voor de oudste. Vrolijke, muzikale, poëtische familievoorstellingen (3+) gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal. En uiteindelijk leeft iedereen nog lang en gelukkig...

Concept en spel: Anke Engels, Rosa Evans-Knaup / Vimala Nijenhuis, Nina van Koppen, Lotte Vogel
Eindregie: Mischa Ardon
Met dank aan: Ronja en Karel

Duur: 40 min.

Website Het Kleine Theater