Dans

Secrets

Stichting Helden
    • 12+

Wat als straks alles in je leven wordt bepaald door de kennis en algoritmes van Facebook en Instagram?

Dans

Secrets

Stichting Helden

Een spannende ‘escape voorstelling’

Jíj bent door James Intel uitgenodigd om een perfecte wereld binnen te stappen die bestuurd wordt door ultra slimme en zelflerende computers, ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. Maar al snel ontdek je dat achter de beloftes van meneer Intel vele geheimen schuil gaan!

In deze spannende ‘escape voorstelling’ is niets wat het lijkt en jij speelt daarin een bepalende rol. Hier worden game en (urban) danstheater samengevoegd tot een unieke interactieve ervaring.

Alles om ons heen wordt door technologie vandaag de dag steeds slimmer: apps die je hartslag meten, slaapgedrag monitoren of stappen tellen zitten bijvoorbeeld standaard op je mobiel. Dit is heel handig, maar deze slimme technologie weet daardoor veel persoonlijke dingen over jou. Wat als straks alles in je leven wordt bepaald door de kennis en algoritmes van Facebook en Instagram? En hoe ziet een toekomst eruit waarin niet mensen maar robots de baas zijn?

Om dit te ervaren ben jij van harte welkom in de Secret Society! Stap in een probleemloze wereld. Hier geen armoede, geen bosbranden, geen klimaatproblemen, geen gescheiden ouders, geen dieven, geen ruzies. Welkom op een plek waar wij allemaal samen gelukkig kunnen zijn en waar ieders leven een tien is. Maar klinkt dit alles niet te mooi om waard te zijn? Voor je het weet is er geen weg meer terug, en geef je meer op dan je lief is…

Mede mogelijk gemaakt door: AFK, BNG Cultuurfonds en Stadsdeel Zuid

Duur: 90 min.

Website Helden
Facebook Helden