Theater

Wij Mannen

CC Amstel i.s.m. The Graphic Story & Boys won't be Boys

Wat maakt een man een man?

Theater

Wij Mannen

CC Amstel i.s.m. The Graphic Story & Boys won't be Boys

Vierdelige programmaserie over mannelijkheid

In seizoen 19/20 presenteren CC Amstel, Boys won't be Boys en The Graphic Story een vierdelige programmaserie over mannelijkheid.

Het vraagstuk Wat maakt een man een man? vliegt ons om de oren. Steeds vaker wordt het begrip mannelijkheid op de proef gesteld op televisie, in beleidstukken en in de kunst. Wij Mannen draagt via de thema’s kwetsbaarheid, seksualiteit, gelijkheid en daderschap een steentje bij aan dit debat.

De vierdelige programmaserie presenteert verhalen uit Amsterdam die daarbij aansluiten, met focus op de verschillende aspecten van moderne mannelijkheid. De verhalen worden vertolkt door podiumkunstenaars en striptekenaars. Oftewel: nieuwe beelden voor nieuwe beeldvorming.

De eerste editie van Wij Mannen staat gepland op donderdag 10 oktober. Dan zal het thema kwetsbaarheid centraal staan. Houd de website in de gaten voor programmaupdates.

Wij Mannen is op donderdag 10 oktober opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Zorg er voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.

Website The Graphic Story