Dans

DIEP + You and me and all the others

SERIÓÓS + Compagnie Tiuri
    • dans
    • double bill
  • Regulier: € 18.50
    CJP / Stadspas / Student / 65+ : € 16.50
  • Zaal
Dans

DIEP + You and me and all the others

SERIÓÓS + Compagnie Tiuri

Double bill: DIEP en YOU AND ME AND ALL THE OTHERS

 

 

Serioos met DIEP

Want soms zijn we diep verdrietig, of juist diep gelukkig. Ben je diep verliefd, of zit je diep in de shit. Soms trekt het leven je diep naar de bodem en kom je er even niet meer uit. Wat doe je dan? Naar wie kan je toe? SERIÓÓS onderzoekt de lagen van het leven tijdens DIEP. Wat vertellen die diepere gronden ons over onszelf en misschien ook wel over de ander? In de zoektocht naar een ieders diepte ontmoeten ze elkaar, proeven ze van sprankelende levenslust en zingeving. Want DIEP, geeft zin! 

 

Compagnie Tiuri: YOU AND ME AND ALL THE OTHERS

Een voorstelling over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen.

De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.