Theater

BECOMING: Healing

CC Amstel i.s.m. Rikkert van Huisstede
  • clubhuisproductie
  • queer
  • afterparty
  • becoming
  • we are public
  • coronapas
 • Regulier: € 15.00
  We are Public - gratis kaart: € 0.00
 • Zaal
Laat je onderdompelen in intimiteit, feest, sensualiteit, dialoog, kunst en glitter
Theater

BECOMING: Healing

CC Amstel i.s.m. Rikkert van Huisstede

Queering your friday night met fluïde theater, dialoog en feest

Coronapas ✅
Om deze voorstelling te bezoeken heeft iedereen vanaf 13 jaar een geldige coronapas nodig. Kijk hier hoe een coronatoegangsbewijs om te zetten is naar een geldige QR-code.
-----

BECOMING is een fluïde bubbel vol diepgang. In deze vrijdagavondserie geven CC Amstel & Rikkert van Huisstede elke editie een ander queer perspectief op identiteit en seksualiteit. Laat je onderdompelen in intimiteit, feest, sensualiteit, dialoog, kunst en glitter! Bij BECOMING geldt: meer is beter, kwetsbaarheid is kracht, feest is diepgang én iedereen is queer!

Avond III Healing
Deze avond is samengesteld i.s.m. Cherella Gessel

Programma
Yoniverse: holy trinity door Cherella Gessel, Maria Anouk & LASHAAAWN. Met healing rap, grungy guitar & fabulous drag performances.

In een *nieuwe* holy trinity-formatie duiken we DIEPER into the intergalactactic super BLACKtastic p*ssy powa magic that the known YONIVERSE has to offer!

Join ons in deze alternatieve realiteit waar het helen van de YONI centraal staat. Waar helende rhymes, harmonieuze snaargeluiden en empowering calls to action je (oude) wereld op haar kop zetten!

YONIVERSAL healing is needed!

Meer programma BECOMING very soon.

Theater, film, dans, spoken word, modellenwerk, styling en make-up: all-round performance artist Cherella Gessel doet het allemaal. In 2014 begon zij haar carrière als acteur, waarbij ze ontdekte dat theater de schakel kan zijn tussen verschillende disciplines. Ze speelde onder andere bij het Bijlmerparktheater, DOX, Frascati Producties en Maas Theater & Dans. Ook is ze een bekend figuur in de internationale Ballroom scene. Haar grootste inspiratiebron is haar eigen belevingswereld als Afro-Caribische queer vrouw. Vanuit dit verstrekpunt creëerde ze haar nieuwste solovoorstelling slash alternatieve universum YONIVERSE, waar ze door middel van theater, hiphop en dans een intiem reinigingsritueel heeft gecreëerd, om negatieve ervaringen te verwerken.
www.instagram.com/chellachella/

Een multidisciplinaire artiest, getraind in zang, gitaar, songwriting, compositie, productie, allround dans, choreografie, model staan, make-up en styling. Een geboren entertainer die zich het meest thuis voelt op het podium. Zo omschrijf je Maria Anouk.
www.instagram.com/mariaanouk/

LASHAAAWN is een multidisciplinaire artiest. Host, drag performer, acteur, schrijver en filmmaker. "Voor mij is humor waar het leven om draait. Het helpt me te reflecteren, over mijn angst heen te komen als ik nieuwe mensen ontmoet, anderen confronteren met zaken die me zwaar vallen, een kiek te nemen op mezelf waar nodig en natuurlijk om anderen blij te maken. Dus eigenlijk zeg ik je dat ik grappig ben en dat heel serieus neem."
www.instagram.com/love.lashaaawn/

vrijdag 12 november 2021
BECOMING: A Horny Feminist i.s.m. DAMN, HONEY en Seksueel Welzijn Nederland

vrijdag 17 december 2021
BECOMING: Intersex
 i.s.m. Marleen Hendrickx

vrijdag 21 januari 2022
BECOMING: Healing i.s.m. Cherella Gessel

vrijdag 18 februari 2022
BECOMING: Trans & Loved i.s.m. The Transketeers & Papaya Kuir

vrijdag 18 maart 2022
BECOMING: Devoted i.s.m. Lars Brinkman

vrijdag 8 april 2022
BECOMING: An Activist i.s.m. Rightaboutnow Inc.

vrijdag 29 april 2022
BECOMING: Hu/man i.s.m. Emancipator & BOYS WON'T BE BOYS

vrijdag 10 juni 2022
BECOMING: Black Pride i.s.m. Black Queer & Trans Resistance

vrijdag 8 juli 2022
BECOMING: Glitter! eindfeest

Host: LASHAAAWN
Programma: Rikkert van Huisstede, Loulou Sjerps en Cherella Gessel
Productie: Alejandra Zabala
Publiciteit: Julia Rachman
Campagnebeeld: Mariola Lopez
Beeld: Elisabetta Agyeiwaa
Mede mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Zuid, VSBfonds en Amsterdams Fonds voor de Kunst

BECOMING: Healing is op vrijdag 21 januari opgenomen in het We are Public-aanbod. Public-tickets zijn online en aan de kassa te koop. Zorg er voor dat je op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang langs de kassa gaat om je Public-pas te scannen en je ticket op te halen. Doe je dit niet dan vervalt je ticket.